Čistenie dreva a drevených povrchov. Firma IB Rein pôsobí na Slovensku od roku 1994 a zameriavame sa na profesionálne čistiace práce. Našou klientelou je domácnosť, firmy, komunálna sférapodniky v priemysle. Priemyselné čistenie je jednou z našich hlavných činností. Keďže zvládame čistiť aj extrémne znečistenia, vieme čistiť aj senzibilné drevené plochy. Drevené rámy okien, drevené obklady, drevené ploty, drevené zábradlie, drevené podlahy a čokoľvek čo je vyrobené z dreva čistíme na jednotku s hviezdičkou.

Čistenie dreva silným tlakom pary
Priemyselné čistenie horúcou parou sme rozšírili aj o čistenie dreva a drevených povrchov. Para disponuje 140 stupňami, čo je dostatok na odbúranie nečistôt. Áno, drevo je citlivé na vysoké teploty a pri prácach je nutná obozretnosť. Preto nechajte čistiace práce na nás. Sme odborníci, vieme najlepšie ako čistiť drevo. Z dreva vieme odstrániť farbu, lep, tmel, lepiace pásky a silikón. Profesionálne čistenie horúcou parou sa hodí hlavne po stavebných prácach a tam, kde si neviete dať rady. 
 
Čistenie dreva pieskovaním- otryskávaním
Drevené povrchy vieme čistiť aj tryskacím zariadením. Pomocou piesku resp. abrazívneho média čistíme staré drevené stoličky, drevené stoly, drevený nábytok a iné výrobky z dreva. Piesok je extrémne rozdrvený na najmenšie kúsky a maximálne ne- agresívny. Z drevených povrchov vieme odstraňovať popol, sadzu a povlak, ktorý sa vytvoril plameňom. Drevené povrchy vieme obnoviť tryskacím zariadením tak, že nadobudnú takmer pôvodný charakter. 


 
Čistenie dreva po požiaroch a znečistení. Sanácia dreva?
Drevo vieme vyčistiť tryskaním po zhorení. Ak ste si kúpili kvalitné drevo a drevené výrobky a sú poškodené, vieme ich vyčistiť a dať do poriadku. Je to určitý typ sanácie, kde čistíme a ošetrujeme poškodené povrchy ohňom. Drevený povrch otryskáme od znečistenia a odstránime tak poškodené časti. Výsledok je výborný, pretože môžeme drevo opäť natrieť nanovo. 
 
Maľovanie dreva a drevených povrchov
Naše doplnkové služby disponujú aj službou maľovanie. Drevo sme vám riadne vyčistili a zbavili ho nedobrého vizuálneho vzhľadu. Ponúkame aj dodatočné maľovanie dreva a drevených povrchov. Drevené ploty, stoličky z dreva, výrobky z dreva, zábradlia z dreva a čokoľvek z prírodných materiálov vieme vymaľovať.
 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.