Profesionálna čistiaca firma IB Rein pôsobí na trhu od roku 1990. Sme rodinne založená firma, ktorá sa zameriava na detail. Detail rozhoduje o kvalite. S týmto prístupom pôsobíme úspešne viac rokov a ponúkame kvalitné čistiace služby. Naša firma sa zameriava na priemyselný sektor, kde ponúkame špecializované priemyselné čistiace služby. Sektor komunálna sféra je pre nás veľmi zaujímavá, pretože sa staráme a čistotu miest a obcí na Slovensku. Klasické upratovanie a dodávku hygienických a čistiacich potrieb vykonávame pre administratívne budovy a firmy. Domácnosti si nájdu u nás kvalitné služby počas celého roka. 

Pravidelné upratovanie firiem
Pre firmy ponúkame jednorázové alebo pravidelné upratovacie služby. Upratovanie pre firmy je našou hlavnou činnosťou. Poskytujeme kvalitný čistiaci servis na dennej báze. Vieme pre vás doručiť hygienické potreby. Naši ľudia pri upratovaní používajú kvalitnú čistiacu techniku. Sme zaškolení a pripravení pracovať pre rôzne typy budov. Pre doplnkové čistiace upratovacie služby pre firmy ponúkame suché tepovanie, umývanie okien, čistenie klimatizácie, čistenie potrubia, prenájom čističiek vzduchu a mnohé iné. 
 




 
Hĺbkové suché tepovanie kobercov a sedačiek
Profesionálne hĺbkové suché tepovanie kobercov, sedačiek, poťahov na autách a iných textilných povrchov vykonávame aj bez vody. Suché detailné tepovanie je výborné na povrchy, ktoré sú veľmi citlivé na vodu. Napríklad autosedačky, kde nie je nutné používať vodu. Profesionálne suché tepovanie je založené na pilinách, ktoré sú napustené ekologickou chémiou a veľmi pekne voňajú. Ich čistiaci efekt je výborný.



 
Ako praktizujeme suché tepovanie?
Hĺbkové suché tepovanie je jednoduché a zároveň veľmi pracné. Ekologický veľmi jemný roztok sa aplikuje na povrch a zapracuje sa pomocou kief do tkanív koberca. Účinok jemnej chémie je vyšší, ak necháme pôsobiť chémiu dlhšie. Následne sa vmasíruje chémia do vlasov koberca. Jedná sa o metódu obaľovania kobercov veľmi jemnou aktívnou penou. Týmto spôsobom docielime oživanie koberca, ktorý dostane príjemnú vôňu. Výsledkom je veľmi pekne čistý koberec s výbornou vôňou.

Koberec je takmer ihneď suchý, oživený a pripravený na zaťaženie. Suché tepovanie je takou diamantovou tepovacou technikou aj s impregnáciou. 
 
Impregnácia kobercov a sedačiek?
Impregnácia kobercov a sedačiek sa vykonáva vtedy, ak chceme zabrániť usádzaniu sa špiny vo vnútri textílie. Naimpregnovaná textília pôsobí ako strašiak pre prach. Prach sa zachytáva iba na povrchu a veľmi pohodlne sa povysáva. Impregnáciu kobercov odporúčame v školských zariadeniach a všade tam, kde je človek veľmi citlivý na prach.



 
Mokré alebo suché tepovanie?
Morké tepovanie resp. tepovanie pomocou klasického tepovača na princípe extrakcie je vhodné pri veľmi silnom znečistení. Vysoký tlak a prietok vody sa dostávajú do hĺbky kobercov, narúšajú špinu a spätným ťahom vysávame špinu z tkaniva. Pri suchom tepovaní nepoužívame vodu. 

Suché tepovanie je metóda obaľovania kobercových vlasov veľmi jemnou aktívnou penou. Jedná sa o premakaný spôsbom, ako efektívne a jednoducho čistiť koberce. Koberec je krásne oživený a voňavý. Takmer hneď suchý a pripravený na chodenie. Suché tepovanie kobercov spolu s impregnáciou kobercov sú služby, ktoré sú vhodné pre znečistené aj menej znečistené koberce. 
 
Naša výhoda?
Rýchlosť, flexibilita, dobré ceny a dostupnosť našej firmy pre územie západného a stredného Slovenska. S nami sa viete dohodnúť, poradiť a vyjdeme vám v ústrety. Navyše ponúkame rôzne iné čistiace služby, ktoré nájdete na web stránke https://www.ibrein.sk/ alebo https://www.perfektnepodlahy.sk/

Naše lokality pre západné a stredné Slovensko
 
Naša firma IB Rein vám ponúka špičkové suché a mokré tepovanie s doplnkovou službou impregnácia kobercov v nasledujúcich lokalitách. Bratislava, Staré Mesto, Ružinov, Vrakuňa, Podunajské Biskupice, Nové Mesto, Rača, Vajnory, Karlova Ves, Dúbravka, Lamač, Devín, Devínska Nová Ves, Lamač, Záhorská Bystrica, Petržalka, Jarovce, Čunovo, Rusovce, Senec, Pezinok, Svätý Jur, Modra, Trnava, Malacky a oblasť Záhorie.

Pre iné lokality nás neváhajte tiež kontaktovať: Trnava, Senec, Malacky, Nitra, Dunajská Streda, Galanta, Trenčín, Žilina, Čadca, Zvolen, Banská Bystrica, Ružomberok, Liptovský Mikuláš, ....
 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.