Profesionálna firma IB Rein pôsobí na Slovensku od roku 1994 a zaoberáme sa rôznymi čistiacimi prácami. Venujeme sa priemyselnému čisteniu, komunálnemu čisteniu a v neposlednom rade disponujeme zaujímavými doplnkovým profesionálnymi čistiacimi službami. Pre problémy s komínami sme sa rozhodli zaradiť do nášho portfólia aj požičovňu videoinšpekčných kamier, ktoré veľmi dobre presvietia každý tmavý kút priestoru.


 
Problémy s komínom môžu narobiť šarapatu a nie je to nič príjemné. Pre detekciu problému ponúkame profesionálne kamery pre kominárov na prenájom.
 
Naša požičovňa je vhodná pre súkromné osoby a tak isto pre kominárov resp. živnostníkov a firmy, ktorí si môžu kameru od nás požičať a veľmi dobre a precízne detekovať problém. Kamery máme pre rôzne priemery. Naše systémy na videoinšpekciu používame od priemerov 40 mm až po 300mm potrubia resp. určitého priestoru. Veľmi často stáva, že práve priemer komínov je väčší. Aj pre tieto dôvody sú naše kamery kvalitné s výbornou svetelnou schopnosťou. 
 
Náš profík v oblasti videoinšpekcie profesionálna kamera Rocam 4 multimedia značky Rothenbeger je absolútny profík. Kamera disponuje odnímateľnou hlavou, obsahuje dotykový displej, veľmi rýchlo zamerá poškodené alebo zanesené miesto a v neposlednom rade jej parametre umožňujú perfektné videnie v tmavých a uzavretých priestoroch.


 
Požičovňa čistiacej techniky?
 
Pre špecializované čistiace práce umožňujeme zákazníkom požičať si niečo z našich čistiacich strojov a tak si môžu v okolí domu poradiť. Na druhej strane vám vieme ponúknuť naše čistiace služby a zamerať sa na problémy, ktoré neviete vyriešiť. Pre profesionálov, živnostníkov a tak isto kominárov ponúkame široké portfólio strojov.
 
Odsávanie popola?
 
Máte problém s popolom? Vyhorela určitá časť vášho obydlia alebo krb je plný popola? Pre likvidáciu väčšieho množstva popola vieme zasiahnuť našou technikou. Na odsávanie popola používame vysávače, ktoré sú určené na veľmi jemné časti. Práve popol sa nemôže vysávať klasickým vysávačom, pretože budeme mať plný dom častíc. Naša služba čistenie zhorených povrchov a likvidácia popola je vhodná všade tam, kde chceme mať povrch opäť pekný a čistý. Povrchy zasiahnuté popolom vieme znova dať do pôvodného stavu.
 
Naše lokality:
 
Naša firma IB Rein vám ponúka špičkovú požičovňu kamier na videoinšpekciu, profesionálne čistiace služby v nasledujúcich lokalitách. Bratislava, Staré Mesto, Ružinov, Vrakuňa, Podunajské Biskupice, Nové Mesto, Rača, Vajnory, Karlova Ves, Dúbravka, Lamač, Devín, Devínska Nová Ves, Lamač, Záhorská Bystrica, Petržalka, Jarovce, Čunovo, Rusovce, Senec, Pezinok, Svätý Jur, Modra, Trnava, Malacky a oblasť Záhorie. Pre iné lokality nás neváhajte tiež kontaktovať. 
 
 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.