Profesionálna čistiaca firma IB Rein podniká na Slovensku od roku 1994. Zaoberáme sa profesionálnymi čistiacimi službami, čistiacimi službami pre komunálnu sféru a v neposlednom rade disponujeme zaujímavými doplnkovými čistiacimi službami. Naše portfólio je určené pre domácnosti, firmyvýrobné fabriky. Našou prácou je aj čistenie povrchov alebo podláh. Či už sa jedná o betón, asfalt, zámkovú dlažbu alebo iný typ povrchov vieme zasiahnuť včas a vyčistiť nepoddajnú špinu. Odstraňovanie cementu je jednou z našich čistiacich služieb


 
Odstraňujeme cement z betónu a zámkovej dlažby
 
Veľmi často sa stáva, že po stavebných prácach nachádzame na zemi kvapky a stekance zaschnutého cementu, vápna a iných stavebných hmôt.  Nie je to nič príjemné, nakoľko zaschnutý cement je extrémne ťažko odstrániteľný. Cement navyše môže v spojení s vodou zanechávať jemné biele fľaky na povrchoch, ktoré sú savé. Píšeme hlavne o povrchoch ako betón, asfalt a zámková dlažba. Na všetkých týchto povrchoch vieme cement odstrániť našou špičkovou technikou.


 
Ako na to?
 
Čo sa týka možností na čistenie je veľmi veľa. Všetko záleží od toho, ako silne je cement prisatý na povrchu. A potom asi to najdôležitejšie, či je rozliaty na citlivejších plochách alebo na tvrdých plochách. Pri plochách ako je betón alebo chodníky je odstránenie omnoho jednoduchšie ako pri odstraňovaní cementu zo zámkovej dlažby. Zámková dlažba je citlivá na chémiu a vysoký tlak vody.

Naše výsledky?
 
Áno, vieme čistiť a odstraňovať cement na 100%. K tomu potrebujeme, aby ste nás kontaktovali a poslali nám nejaké fotky. Je potrebná fyzická obhliadka, nakoľko je to asi najlepší spôsob ako určiť systém čistenia. Cement je na 100% odstrániteľný zo všetkých povrchov. Ako sme už písali vyššie, rozdiel je v tom, z akého povrchu ho budeme odstraňovať. 

Odstraňovanie cementu na podlahe

 
Ako čistíme dlažby, chodníky, betón a ako odstraňujeme cement?
 
Naše Know How si necháme viac menej pre seba. S určitosťou môžeme napísať, že zákazník bude spokojný. Používame 500 bar až 1000 bar pri odstraňovaní cementu. Pri extrémne silne zažratej vrstve môžeme používať aj pieskovacie zariadenia. Pri pieskovaní je čistenie omnoho náročnejšie, pretože abrazívne médium je dosť agresívne a je potrebné dať pozor hlavne pri čistení cementu, tmelu, oleja a iných hmôt zo zámkovej dlažby.

Odstraňovanie silne starej zažratej vrstvy na balkóne


Odstraňovanie silného znečistenia z roštov
Pre koho čistíme?
 
Našim zákazníkom je domácnosť, administratívna budova a každá výrobná fabrika. Svoje miesto sme si našli pri čistení chodníkov a ulíc pre mestá a obce na Slovensku. Osloviť nás môže každý subjekt, ktorý chce mať pekné čisté povrchy. Je úplne jedno, či sa jedná o priestor interiér alebo exteriér. Máme dobrú techniku, zaškolených ľudí a skúsenosti. Neváhajte nás kontaktovať.

Čistenie chodníkov a ulíc na Slovensku

 
Naše lokality:
 
Naša firma IB Rein vám ponúka profesionálne odstraňovanie zaschnutého betónu a ďalšie profesionálne čistiace služby v nasledujúcich lokalitách. Bratislava, Malacky, Senica, Myjava, Pezinok, Senec, Galanta, Dunajská Streda, Trnava, Nitra, Komárno, Trenčín, Považská Bystrica, Žilina, Poprad, Košice, Michalovce, Prešov, Banská Bystrica, Martin, Prievidza, Zvolen, Nové Zámky, Spišská Nová Ves, Levice, Lučenec, Liptovský Mikuláš, Ružomberok, Topoľčany, Čadca, Rimavská Sobota, Hlohovec, Skalica, Zlaté Moravce, Banská Štiavnica, Piešťany, Brezno.

 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.