Požičovňa náradia Bratislava, Žilina, Liptovský Mikuláš ponúka na prenájom zmrazovaciu techniku. Kvalitný systém na zmrazovanie trubiek si môžete požičať vo firme IB Rein. Zmrazovačka potrubia Rofrost značky Rothenberger ponúka perfektný systém na zmrazovanie plastových, viac vrstvových a medených trubiek. Všeobecne sa naša zmrazovačka potrubia hodí na opravárenské a údržbárske práce. Medzi prednosti našej zmrazovačky potrubia patrí bezpečné a rýchle zmrazenie vďaka teplomeru na obímkach. Vložky sú na všetky priemery potrubia. Práce nad úrovňou hlavy nie sú problém, pretože pri práci používame flexi hadice a výborný upínací systém. Pokrytie ľadom garantujeme vďaka tepelnej vodivej paste, ktorá zabraňuje vzniku vzduchových bubliniek medzi kliešťami a trubkou. Trubku nemusíme kropiť vodou.



********************
Navštívte našu novú web stránku pre požičovňu náradia www.mysmeprofici.sk
********************
 
Medené trubky: priemer 10 – 54mm, priemer 3/8 – 2.1/8´´
Oceľový trubky: priemer ¼ - 2´´

Popri zmrazovacej technike požičiavame aj zváračky a čistiacu techniku. Náradie pre inštalatérov a kurenárov sme rozšírili o lisovaciu techniku, zváranie plastových trubiek, závitoreznú techniku a jadrové diamantové vŕtanie. Viac o požičovni náradia pre inštalatérov a kurenárov nájdete na stránke požičovňa náradia.
 
Iná technika na zmrazovanie potrubia? Zmrazovacie prístroje na zmrazovanie trubiek o priemeru 2´´ bez prúdu. 
 
Zmrazovačka, kde nie je potrebný prívod elektrického prúdu. Suchý ľad umožňuje vďaka veľmi nízkej teplote - 79 stupňov rýchle zmrazenie. Zmrazovacie hlavy sú z extrémne chladuvzdorného špeciálneho plastu. 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.