Požičovňa náradia ponúka na prenájom Ropuls značky Rothenberger na čistenie a preplachovanie potrubia.

Ide vlastne o kompresor, ktorý čistí mechanicky podlahové kúrenie. Na podlahovom kúrení sa usádza vodný kameň a iné nečistoty. Časom sa môže stať, že efekt kúrenia je veľmi nízky, pretože potrubie je zanesené. Takto musíme zvyšovať kúrenie neefektívne a platíme veľa finančných prostriedkov. Preto sme pre vás pripravili požičovňu preplachovacieho kompresora pre čistenie podlahového potrubia podlahového kúrenia a čistenie rozvodov pitnej vody.

Ako sme už písali, princíp čistenia je mechanický. Ide o kombináciu vody, chémie a vzduchu. Vzduch hrá absolútne najdôležitejšiu úlohu pri čistiacom procese. Pomocou vzduchu sa strháva vodný kameň, ktorý obklopuje potrubie. Chémia a voda čistiacemu účinku dodávajú patričný ráz. Garantujeme maximálny čistiaci efekt pokiaľ je dodržaný správny postup prác. 





Preplachovací kompresor, prístroj na čistenie trubiek podlahového kúrenia si môžete požičať na prevádzkach Bratislava, Žilina, Liptovský Mikuláš. Vďaka obchodným zastúpením v mestách Malacky, Nitra, Žilina, Banská Bystrica, Nové Zámky je možné čistič podlahovky priviezť. 


Navštívte našu novú web stránku pre požičovňu náradia www.mysmeprofici.sk




Preplachovací kompresor Ropuls Rothenberger na čistenie podlahového kúrenie a trubiek pitnej vody

 

Informácie
3 použitia pre jeden stroj. (Preplachovanie podlahového kúrenia, tepelných okruhov, čistenie rozvodov pitnej vody podľa DIN 1988 – 2, dezinfekcia rozvodov pitnej vody)
Striedavé rázové vlny pre výborné výsledky
Možnosť chemického čistenia
ochrana tepelných okruhov a chemické čistenie
Dezinfekcia rozvodu pitnej vody
 
Parametre:
Pripojenia potrubia R 1´´ Gk- napojenie
Max. priemer potrubia: DN 65/2´´
Max. prietok: 5m³/h
Max. tlak vody: 7 bar
Max. teplota vody: 30 stupňov
Spôsob ochrany: IP 22
Spätné zadržanie častíc: 0,3 µm kompresor
Max. tlak: 8 bar
Výkon motora: 1,5 kW
Sieť: 230 V – 50 Hz
Rozmery prístroja: 630x380x340mm
 
Aké iné systémy používame na odvápnenie potrubia?
 
Ponúkame čerpadlá na odstraňovanie vodného kameňa s prepínaním smeru prietoku. Vhodné na rýchle a kvalitné odvápnenie tepelných výmenníkov, vodovodných potrubí, zásobníkov a chladiacich systémov.


   
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.