Strojové čistenie podláh realizuje priemyselná čistiaca firma IB Rein na území: Bratislava, Trenčín, Malacky, Senica, Trnava, Nové Zámky, Žilina, Brezno, Banská Bystrica, Nitra, Ružomberok, Liptovský Mikuláš, Poprad, Prešov a okolia. Naša firma vznikla v roku 1994 a od tohto času sa zameriavame aj na podlahy. Podlaha ako podlaha, a preto pre každý typ volíme individuálny prístup. Z podláh odstraňujeme žuvačky, olej, ropné látky, tmel a nepoddajnú špinu. Strojové čistenie podláh je orientované na každú podlahu s hoc akou výmerou. Naša technika sa prispôsobí typu podlahy a veľkosti. Čistenie podláh vykonávame umývacími automatmi, horúcou vodou pomocou tlakových čističov a v neposlednom rade používame na totálnu dezinfekciu podlahy parné čističe resp. paru. 


 
Naša výhoda – inovatívna čistiaca technika, špeciálne kartáčové hlavy a chémia
 
Inovovať treba v každom smere a my sme sa rozhodli zainvestovať aj do systému umývania podláh. Možno by ste sa čudovali, ale je nespočetné množstvo kartáčov, diskových kief a chémie na trhu. Používame valcovú techniku umývania podláh, kde valcová kefa obsahuje dlhý a krátky vlas. Dlhý vlas je dobrý na bežné a hĺbkové čistenie, krátky vlas mu sekunduje v tom, že čistí nedostupné miesta a špáry. Takto môžeme čistiť nerovné podlahy alebo plochy, ktoré majú množstvo špár.




Systém dvoch kartáčovacích kief
 
Naše umývacie automaty disponujú dvoma kefami, ktoré rotujú proti sebe. Zmysel je jasný, voda sa dostáva na prvú kefu a čistí povrch, druhá  kefa vykonáva hĺbkové čistenie podlahy. Absolútne premakaný systém nám umožňuje čistiť hrboľaté a pórovité podlahy na výbornú.
 
Strojové čistenie podláh je zamerané na rôzne typy povrchov. Od senzibilných podláh až po priemyselné podlahy. Korok, parkety, laminát a iné citlivé podlahy čistíme tiež strojovou technikou. Používame jemné kartáče a mikrovláknové pady s leštiacim účinkom. Priemyselné hrboľaté podlahy čistíme tvrdými štetinami, poriadnou chémiou a kvalitnou strojovou čistiacou technikou. Po čistení je priestor na poriadnu starostlivosť o podlahu. Voskovanie, polymerizácia a ochranné nátery vytvárajú perfektný vzhľad a protišmykový efekt.

Čistenie podláh plošným čističom a horúcou vodou
 
Iným systém na čistenie podláh, chodníkov a ciest je tlakový čistič, ktorý produkuje horúcu vodu. Horúca voda je najlepší čistiaci prostriedok a s pomocou vysokého tlaku vieme dosiahnuť výborné výsledky. Čistenie plôch tlakovým čističom a horúcou vodou odporúčame pre všetky ulice, námestia a chodníky. Viac sa dozviete na našej záložke čistiace práce komunálna sféra.



Čistenie podláh parou

Čistenie menších podláh realizujeme parou. Parný čistič má schopnosť vyprodukovať horúcu paru s teplotou 120 stupňov a vzhľadom na tieto parametre vieme poriadne vydezinfikovať priestor. Čistíme hlavne priemyselné menšie podlahy veľmi znečistené od oleja. Tam je parný čistič jednotka. Parou môžeme odstraňovať z podlahy čokoľvek. Hlavne na pórovité podlahy ako je betón je parné čistenie ako stvorené. Prudký náraz pary na povrch vymýva špinu z nedostupných miest. 

 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.