Firma IB REIN poskytuje profesionálne čistiace služby od roku 1994. V našich službách nájdete kvalitu. Zameriavame sa na domácnosti, firmy, priemysel. Disponujeme kvalitnými doplnkovými čistiacimi službami. Venujeme sa čisteniu podláh rôzneho druhu. Voskovanie, polymerizácia, impregnácia, protišmykový náter, leštenie a údržba podláh je našou častou prácou. Poskytujeme profesionálny prístup a vysokú kvalitu. K čisteniu podláh je potrebné pristupovať diamantovou čistiacou technikou. 


 
Čistenie a údržba keramickej dlažby
Čistenie a údržba keramickej dlažby nie je jednoduchá, ale nie je zároveň náročná. Lesklá pekná keramická dlažba by si mala zachovať svoj pôvodný stav dlhodobo. Z našej strany poskytujeme čistenie takýchto citlivých podláh pre firmy a domácnosti. Keramická dlažba je citlivá na chémiu. V žiadnom prípade neodporúčame čistiť podlahu hoc akou chémiou. Chémia na keramickú dlažbu by mala byť minimálne penivá s nižším pH. Na druhej strane sa nás zákazníci pýtajú, či je možné impregnovať keramickú dlažbu? Z našich skúsenosti určite nie. Naša firma IB REIN vám vie veľmi pekne vyčistiť a vyleštiť keramickú dlažbu. Neváhajte osloviť profesionálnu čistiacu firmu. 
 
Čistenie, leštenie a údržba porcelánovej dlažby
Každá porcelánová dlažba disponuje pekným vizuálnym skleným efektom. K výrobe porcelánovej dlažby sa používa biela keramická hlina pri vysokých teplotách. Porcelánová dlažba disponuje vysokou hustotou. V tomto spočíva jej výhoda- niečo nám padne na porcelánovú dlažbu a podlaha sa nepoškodí. Každá podlaha má svoje pre a proti. Ale prečo píšeme niečo o porcelánovej dlažbe? Aby ste vedeli, aký je to typ podlahy. A to najdôležitejšie- čím kvalitnejšia podlaha tým náročnejšia na údržbu a čistenie. Čistenie a leštenie porcelánovej dlažby je striktne podmienené chemickým prípravkom. V žiadnom prípade nepoužívajte hoc akú chémiu na dlažbu. Navyše, zákazníci často impregnujú porcelánovú dlažbu. Naša firma odmieta voskovať a impregnovať porcelánové dlažby. Táto podlaha sa musí čistiť len profesionálnou chémiou. Leštenie porcelánovej dlažby odporúčame kvalitnými padmi. Ako nato? Neváhajte nás kontaktovať
 
Čistenie a údržba liatych podláh
Čistenie a údržba liatych podláh (epoxidové a polyuretánové podlahy) je zväčšia jednoduchšia ako starostlivosť o keramické a porcelánové dlažby. Epoxidové a polyuretánové dlažby vidíme zväčša v priemysle napríklad v priemyselných kuchyniach alebo na parkoviskách. Ich výhodou je fakt, že znesú veľa. Čistenie takýchto podláh vykonávame z času na čas. Je dôležité vedieť, že mechanickou cestou a chémiou s vysokým pH ich môžeme narušiť. Ako nato? Neváhajte nás kontaktovať. 
 
Čistenie a údržba antistatickej podlahy
Čistenie a údržba antistatickej podlahy nie je náročná. Antistatické podlahy sú špeciálne podlahy, ktoré vynikajú elektrickou vodivosťou a sú vhodné pre priestory, kde je nutné zabrániť vzniku elektrostatických výbojov. Antistatická podlaha nesmie generovať elektrostatické napätie na osobe, ktorá sa po nej pohybuje. Zväčša vykonávame čistiace práce antistatických podláh v operačných sálach, zubných ordináciách, v priestoroch s nebezpečím výbuchu, elektrotechnickom priemysle a automobilovom priemysle. Podlahy sa čistia klasicky, jednoducho a nesmie chýbať karta bezpečnostných údajov o danej chémii. Všetky podmienky na čistenie antistatickej podlahy spĺňa naša firma IB REIN. Navyše čistíme priestory, ktoré sú rizikové. Odsávame napríklad výbušný prach alebo čistíme v priestoroch, kde je riziko explózie. Naša firma je vybavená pre prácu v rizikovom prostredí. 
 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.