KTORÉ ČISTIČKY POTRUBNÝCH SYSTÉMOV PATRIA K NAJLEPŠÍM?

Na súčasnom trhu je dostupné veľké množstvo čističiek potrubí, k tým najefektívnejším a najpoužívanejším však radíme len niekoľko. O ktoré čističky kanalizácie ide a čím jednotlivé najlepšie modely vynikajú, vám odhalíme v tomto článku.



Čo sa o čističkách potrubia oplatí vedieť
Kvalitne fungujúci potrubný systém je zásadnou otázkou nielen v prípade súkromnej, ale aj firemnej nehnuteľnosti. Pokiaľ sa v ňom vyskytne akýkoľvek problém, môžete sa spoľahnúť na špecializované krtkovacie prístroje vhodné tiež pre pravidelnú údržbu systému. Aby ste si vybrali čističku potrubia, ktorá čo najviac vystihuje vaše potreby a predstavy, priblížime vám charakteristiky niektorých z nich. Dôraz pritom kladieme na produkty od uznávaných spoločností, k akým patrí značka Rothenberger.

Do úvahy berieme názor bežných používateľov, ako aj ľudí, ktorí sa čistením potrubí zaoberajú profesionálne, či už na pravidelnej báze alebo len sporadicky. Pri popise skúseností klientov s jednotlivými čističkami sa bral ohľad na ich technické parametre, výkon, dostupné príslušenstvo či rezistenciu voči špine a mechanickej forme poškodenia.


Tie najlepšie z najlepších
Podobným spôsobom sme sa tak dopracovali k čističkám odpadov, ktoré patria k tým najpredávanejším vo svojej kategórií v rámci slovenského teritória. Všeobecne sa najväčšej obľube tešia elektrické čističky od výrobcu Rothenberger, ktoré sú určené pre potrubie s priemerom do 300 milimetrov a špirálami v rozsahu 16, 22 a 32 milimetrov. Je dôležité zdôrazniť, že rôzne skupiny zákazníkov preferujú odlišné čističky a napríklad v prípade vlastníkov domov dominuje čistička potrubia R 550 Rothenberger.

Poskytovatelia profesionálnych čistiacich služieb dávajú naproti tomu prednosť čističke potrubia R 750 Rothenberger vzhľadom na jej stabilnú konštrukciu, praktické príslušenstvo či obranu voči preťaženiu. Čo sa týka kategórie vodných čističiek potrubí, v tej si dominantnú pozíciu udržuje vysokotlaková vodná čistička HD 10/25 od firmy Kärcher, ktorej hlavnou prednosťou je rotačná trojitá tryska s vynikajúcim tlakom a prietokovým parametrom.   





 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.