Aké využitie majú stacionárne vysokotlakové čističe Kärcher? 
 
Čo stacionárne vysokotlakové čističe kärcher ako klientovi ponúkajú, pri ktorých činnostiach na ne natrafíme najčastejšie a v čom spočíva tajomstvo ich obľuby? Pripravili sme pre vás prehľad hlavných faktov o stacionárnych vysokotlakových čističoch a ich využití v industriálnej sfére.

Pre záujemcov o požičovňu vysokotlakových čističov neváhajte kontaktovať požičovňu.


 
Úvodné predstavenie stacionárnych vysokotlakových čističov Kärcher
Na začiatok by sme chceli vyzdvihnúť, že stacionárny vysokotlakový čistič vykonáva efektívnu a kvalitne odvedenú prácu, pri ktorej je kladený veľký dôraz na stránku bezpečnosti a úspornosti. Pri správnom použití a primeranej údržbe vám vydrží veľmi dlho a vďaka stabilnej inštalácii prístroja ho možno využívať prakticky okamžite. 

Stacionárne tlakové čističe sú zabudované priamo na mieste a delíme ich:

1. stacionárne vysokotlakové čističe s plynovým ohrevom
2. stacionárne vysokotlakové čističe s elektrickým ohrevom
3. stacionárne vysokotlakové čističe s naftovým ohrevom
4. stacionárne vysokotlakové čističe bez ohrevu - na studenú vodu



Stacionárne vysokotlakové čističe sa dajú používať v rôznych aspektoch priemyselnej činnosti a fungujú na báze vody, ktorá pod pôsobením vysokého tlaku opúšťa hlavnú zásobovaciu jednotku. Vedie potrubným systémom do odberných miest, pričom z výkonu čističov môže profitovať v tom istom čase pokojne aj sedemnásť odberných miest. Pre tieto odberné miesta je voda z čističa následne dostupná pre činnosti, pri ktorých by ju mohli vyžadovať. Týmto spôsobom k nej majú nonstop prístup bez toho, že by bolo potrebné vodu dopĺňať alebo za týmto účelom prerušovať výrobnú činnosť prevádzky.

Čo s tlakovými čističmi Kärcher získate a kde sa dajú aplikovať
Vďaka stacionárnym vysokotlakovým čističom sa nemusíte obávať o primeranú bezpečnosť na pracovisku a máte ich k dispozícii, kedy ich budete potrebovať. Pracujú v súlade s hygienickými nárokmi, ktoré požaduje zákon a ušetria vám čas aj peniaze vzhľadom na minimálny čas, ktorý takéto zariadenie potrebuje, aby bolo pripravené do práce.



Pri podobných pozitívnych aspektov týchto prístrojov kärcher sa netreba čudovať, že sa stretávajú s obľubou v pestrej škále podnikov. Vo veľkom ich nachádzame v prvom rade pri produkcii potravín, poslúžia však aj pri čistení plavární, kúpalísk, plavidiel využívaných za účelom výletnej plavby či pri zariadeniach realizujúcich industriálnu produkciu. Tu máme okrem iného na mysli napríklad výrobu automobilov, spracúvanie kovov či chemických látok.



 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.