Profesionálna čistiaca firma IB Rein pôsobí na Slovensku od roku 1994 a zaoberáme sa čistiacimi službami pre priemysel, komunálnu sféru, domácnosti a v neposlednom rade si u nás každý zákazník nájdete dostatočné množstvo doplnkových profesionálnych čistiacich služieb. Naša firma je zameraná na detail, pretože detail rozhoduje o kvalite. S týmto prístupom pôsobíme na Slovensku veľmi úspešne. Sme rodinne založená firma, ktorá dbá na spokojnosť zákazníkov.


 
Zameriavame sa na čistenie a dezinfekciu smetiarskych kontajnerov, kontajnerov na potraviny, olejových nádob a iných typov kontajnerov, ktoré slúžia na uskladnenie potravín, železa, kovov a na iné účely. Čistenie nádrží na vodu, olej a iné kvapalné látky vykonávame zväčša pre priemyselné výrobné podniky alebo pre vodárne a priehrady. Formy, zásobníky a iné nádoby na uskladnenie rôznych tuhých alebo kvapalných hmôt čistíme parou a horúcou vodou. Interné miestnosti čistíme a dezinfikujeme v jednom kroku.
 
Čistenie znečistených miestností

 
Doplnková služba pieskovanie- otryskávanie povrchov a čistenie suchým ľadom
Každý kontajner alebo povrch, ktorý je veľmi znečistený od hrdze vieme otryskávať pieskom- abrazívnym médiom. Povrchová úprava je cielená na renováciu a ochranu povrchu do budúcna. Pre povrchy, ktoré sú znečistené od oleja a ropných látok ponúkame čistenie suchým ľadom. Perfektná inovatívna metóda ponúka čistenie bez zbytočného odpadu. 

Formy na čistenie. Používame suchý ľad alebo pieskovacie súpravy



Náš postup je garanciou kvality
Naše overené čistiace postupy sú efektívne a kvalitné. Zväčša používame na čistenie dva jednoduché systémy, ktoré zahrňujú v sebe čistenie parou a vysokotlakové čistenie horúcou parou s vodou. Ide o rozdielne systémy čistenia. Profesionálne čistenie a dezinfekcia parou je účinný spôsob, ako zničiť špinu a bojovať voči plesniam. Používame výkonné parné čističe. Druhý spôsob čistenia je dezinfekcia a čistenie silným tlakom horúcej pary. Nejde až tak o 100% paru. Je to kombinácia horúcej vody a pary so silným tlakom. Vďaka tomuto tlaku dosahujeme výborné výsledky.

Čo všetko ešte čistíme?
 
Čistenie nádrží a bazénov
 
Čistenie veľkých nádrží na rôzne kvapaliny vôbec nie je ľahké. Na jednej strane bojujeme so silnou špinou, na druhej strane ide o hlboké nádrže, ktoré dosahujú aj 10m. Naša technika je natoľko odolná, že si poradíme so všetkým znečistením. Používame horúcu vodu alebo veľmi vysoký tlak, ktorý dosahuje miestami až 1000 bar.































 
Čistenie hrádze a vodných diel
Zameriavame sa aj na čistenie hrádzí na Slovensku. Často ide o prírodné znečistenie. Na čistenie hrádzí sa musí jednoznačne používať tlak nad 500 barov. Akékoľvek povrchy na vodných dielach sú tak isto znečistené. Čistenie vodných diel je náročné na proces, keďže sme v externom prostredí a musíme si poradiť. Tak isto ako na čistenie hrádze pristupujeme aj ku čisteniu vodného diela. Betón, oceľové konštrukcie, zásobníky na vodu, stĺpy a konštrukcie vieme vyčistiť na výbornú. 
 
 
 Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.