Výškové čistenie a umývanie fasád
 
Ekologické výškové čistenie a umývanie fasád Bratislava, Malacky, Pezinok, Senec, Trnava, Nové Zámky, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Brezno, Čadca, Ružomberok, Liptovský Mikuláš, Poprad, Prešov, Nitra a okolie ponúka vysoký štandard vzhľadom na ekologickú stránku procesu. Rozhodli sme sa umývať fasády bez chémie. Dnes čistíme ekologicky, iba čistou vodou. Ako je to možné? Vzhľadom na našu profesionálnu čistiacu techniku používame vysokotlakové čističe na horúcu vodu. Určitá teplota vody fasádu nepoškodí a preto sme sa rozhodli chémiu úplne vylúčiť.






 
Používanie chémie je efektívne, no nie je účelné. My sme sa rozhodli stanoviť našu službu výškové čistenie a umývanie fasád na ekologickej báze. 

Prečo by ste si mali vybrať firmu IB REIN?
Naša firma IB REIN podniká na Slovensku od roku 1994. Sme profesionáli v oblasti špecifických čistiacich služieb. Našim cieľom je vykonávať čistiace služby pre administratívne centrá, priemyselné firmykomunálnu sféru. Môžu vás zaujať aj naše doplnkové čistiace služby, ktoré zdobia naše portfólio. V našej radoch nájdete zaškolených pracovníkov a robustnú čistiacu techniku. Čistíme a umývame fasády do 15m výšky.


Čistenie a umývanie fasád a povrchov teplou a horúcou vodou
Ako sme už písali vyššie, firma IB REIN vylúčila používanie chémie. Áno, chémiou vždy vyčistíme lepšie, ale ekologická stránka čistenia je pre nás viac zaujímavá do budúcna. Vzhľadom na naše cezhraničné skúsenosti, kde sa kladie omnoho vyšší štandard na ekologické čistenie nás to len utvrdilo v myšlienke, že sme na správnej ceste.

Len spomenieme, že kompletné portfólio ekologických čistiacich služieb nájdete na naše web stránke čistenie horúcou vodou. Disponujeme profesionálnymi kĺbovými plošinami, ktoré nám umožňujú vykonávať čistiace práce až do 15m výšky. Tým pádom vieme zvládnuť vyčistiť aj povrchy a fasády, ktoré sú v značnej výške. Mach, riasy a prírodné znečistenie vyčistíme a vaša budova dostane nový vzhľad.

Pre koho čistíme fasády? Čistenie fasád rodinných domov a budov
Čistenie fasád je zamerané na rodinné domy a akékoľvek budovy, kde sídlia firmy. Našou prioritou je, aby vaša budova nadobudla nový charakter a disponovala reprezentačnou čistotou. Ak sa na vašej budove nachádza hrdza a silnejšie znečistenie, dokážeme si zo všetkým poradiť. Zaoberáme sa aj otryskávacími službami, kde vieme zničiť najnepoddajnejšie typy znečistenia.

Čistenie striech rodinných domov
Firma IB REIN ponúka aj iné výškové práce, ktoré mierime na čistenie striech pre rodinné domy. Ak je vaša strecha znečistená, vieme vám pomôcť. Vzhľadom na naše technické vybavenie sa vieme dostať do každého kúta strechy. V prípade, že máte upchatú rímsu alebo odkvap, nerobte si starosti. Realizujeme aj vysokotlakové vodné čistenie ríms, odkvapov a potrubí.



Naše služby ponúkame v nasledovných mestách: Bratislava a okolie, Malacky, Senec, Pezinok, Šamorín, Dunajská Streda, Galanta, Sereď, Nitra, Komárno, Levice, Nové Zámky, Senica, Topoľčany, Trenčín, Trnava, Piešťany, Nové Mesto nad Váhom, Šaľa, Hlohovec, Žilina, Čadca, Liptovský Mikuláš, Poprad, Ružomberok, Banská Bystrica, Brezno. 

 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.

Máte záujem o naše služby? Kontaktujte nás.

Už 32 rokov na trhu a stovky spokojných zákazníkov.