Špecializovaná čistiaca firma IB Rein podniká na Slovensku od roku 1994. Zameriavame sa na čistiace práce pre domácnosti, firmy a priemysel. Čistenie parou sme zahrnuli do nášho portfólia už veľmi dávno, pretože účinok pary je perfektný. Zameriavame sa na 3 druhy bez- chemického čistenia. 1. čistenie parou, 2. čistenie horúcou vodou a parou, 3. čistenie horúcou vodou s vysokým tlakom. Pre záujemcov o požičovňu parných čističov sme pripravili kvalitnú ponuku parných čističov na prenájom



Čistenie parou sa v súčasnosti považuje za najekologickejší spôsob čistenia. Dá sa využiť  nielen v domácnostiach, ale aj v administratívnych budovách, výrobných podnikoch, priemysle či pri čistení auta. Para ako veľmi účinný prírodný čistiaci prostriedok dokonale dezinfikuje všetky baktérie a nečistoty z čistených povrchov. Či už ide o drevo, laminát, PVC, kožu, kameň alebo mramor, paru nič neprekvapí. Vysoká teplota 175° C a tlak 8 Barov spôsobí, že sa para dostane aj do tých najneprístupnejších miest. Efektívne tak zlikviduje 99% baktérii, plesní a iných škodlivých mikroorganizmov, ale aj dokonale vyčistí povrch od všetkých nečistôt, mastnoty, vodného kameňa a usadeniny.

Čistenie parou


Výhody čistenia parou

Účinnosť čistenia parou je dokázaná rôznymi vedeckými štúdiami a rovnako tak aj používaním v najnáročnejších podmienkach zdravotníckych zariadení. Je možné ňou vyčistiť akýkoľvek povrch, pretože nepoškodí a neznehodnotí  čistené miesto. Na rozdiel od iných spôsobov čistenia, parné čistenie nepotrebuje použitie žiadnej chemikálie. Stačí pridať trochu vody a výhodou je, že sa netvorí odpad. Zostatková vlhkosť je takmer zanedbateľná, preto nie je potrebná obava z vysokého zvlhčenia čistených priestorov. Para je vynikajúcim prostriedkom na odmasťovanie. Jej využitie sa tak rozšírilo o čistenie sporákov a rúr na pečenie, pretože dokáže odstrániť aj úplne zapečené nečistoty. Rozpustí usadeniny v dreze a výsledok vidno aj pri očistní špár na dlažbe. Nerezové povrchy aj obkladačky sa po vyčistení parou budú lesknúť ako nové a vodný kameň takmer úplne zmizne. Para je využiteľná všade tam, kde zlyhali iné spôsoby čistenia. Dostane sa do úzkych priestorov za radiátor aj medzi vonkajšie a vnútorné žalúzie. Pozabíja všetky roztoče v matracoch a posteliach a bez problémov dezinfikuje chladničku. Okná, sklá a zrkadlá sa po vyčistení parou budú nádherne lesknúť bez šmúh a stôp od handry. Neutralizuje nepríjemné vône, ktoré sa tvoria v nečistotách. Alergikom a astmatikom sa odporúča využívať čistenie parou, pretože pri čistení sa nevytvárajú žiadne alergény, ktoré by im škodili.

Naše lokality
 
Naša firma IB Rein vám ponúka špičkové tlakové čistenie terás, zámkovej dlažby a iných exteriérových a interiérových podláh v nasledujúcich lokalitách. Bratislava, Staré Mesto, Ružinov, Vrakuňa, Podunajské Biskupice, Nové Mesto, Rača, Vajnory, Karlova Ves, Dúbravka, Lamač, Devín, Devínska Nová Ves, Lamač, Záhorská Bystrica, Petržalka, Jarovce, Čunovo, Rusovce, Senec, Pezinok, Svätý Jur, Modra, Trnava, Malacky a oblasť Záhorie. Pre iné lokality nás neváhajte tiež kontaktovať. 

Naša pôsobnosť je rozšírená vďaka našim obchodným zastúpením aj o mestá: Trenčín, Nové Zámky, Žilina, Nitra, Liptovský Mikuláš

 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.