Firma IB Rein pôsobí na Slovenskom trhu od roku 1994. Zameriavame sa na detail pri čistení. Detail rozhoduje o kvalite. S týmto prístupom pracujeme každý deň. Naša firma je rodinne založená a pôsobíme pre rôzne oblasti na trhu. Čistiace práce vykonávame pre priemysel, komunálnu sféru, domácnosti a každý zákazník si môže nájsť kvalitné doplnkové služby v našom portfóliu. 



 
Čistenie gumy a gumených povrchov
Guma je veľmi náročný materiál na čistenie. Jej charakter môže byť vysoko savý a preto je čistenie veľmi náročné. Výrobky z gumy môžeme vidieť na autách, motorkách, stoličkách, rôznych drobných veciach a v neposlednom rade vidíme gumené povrchy, po ktorých často kráčame. Práve guma je protišmyková a často ju môžeme vidieť v školských zariadeniach. Čistenie gumy vykonávame manuálne alebo strojovo. 
 
Impregnácia gumy a gumených povrchov
Impregnácia gumy je zložitý a vcelku náročný proces. Guma veľmi rada pohltí akúkoľvek látku a preto impregnácia je veľmi ťažká. Naša služba čistenie a impregnácia gumených povrchov pozostáva skôr z toho, že sa snažíme upchávať póry gumy a tým pádom ju impregnujeme. Chémia upchávač pórov absolútne znemožní prieniku špiny do gumy. Výsledkom je krásny perleťový vzhľad gumy. 

Na obrázku môžete vidieť rozdiel medzi naimpregnovanou gumovou podlahou a časťou, ktorá čaká na impregnáciu

 
Ako čistíme a impregnujeme gumu a gumené povrchy?
Čistenie gumy vykonávame manuálne a strojovo. Manuálne čistíme gumu pomocou našich špeciálnych mopov na gumu. Na druhej strane používame umývacie automaty, ktoré majú prispôsobené pady na gumu, ktorá ma vysoký oter. Impregnácia gumy a gumových podláh spočíva skôr v upchávaní pórov. Chémia upchá póry a tým pádom znemožňujeme opätovnému znečisteniu gumenej podlahy.

Výsledkom našej práce bude krásne lesklá gumenná podlaha. 

Naša technika pri čistení a impregnovaní gumenej podlahy
Naše cenné know how si necháme pre seba ale môžeme ponúknuť dnes na území Slovenska špičkovú službu- čistenie a impregnácia gumy a gumených podláh. Zameriavame sa na upchávanie pórov. Pomocou kvalitnej chémie na gumu znemožňujeme opätovnému znečisteniu. Gumený povrch nadobudne krásny lesklý povrch.

Čistenie a impregnácia podlá akéhokoľvek druhu? Voskovanie? Leštenie? 
Naša firma sa zameriava aj na čistenie a voskovanie parkiet, laminátu, priemyselných podláh a všetkých povrchov, ktoré by sme chceli dostať do pôvodného stavu. Zameriavame sa aj na čistenie gres- podláh a kachličkových typov podláh. Pre viac informácií ohľadne čistenia a ošterovania podláh si pozrite detailný popis našej služby starostlivosť o podlahy
 
 Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.