Či už sa vám grafiti páčia alebo nie, určite vás nepoteší, ak sa objavia na vašom dome, plote, bráne, či aute. Práve preto je tu špeciálna čistiaca firma IB Rein na odstraňovanie grafitov. Používame špecializované čistiace prostriedky a vybavenie. Vďaka nim minimalizujeme poškodenie povrchu, ktorý treba vyčistiť. Znečistený povrch dáme v krátkom čase do pôvodného stavu. Chránime tak fasádu antigrafitovým náterom a to pred opätovným postriekaním. Podklad je tak chránený pred zachytávaním čiastočiek spreja a povrch je lepšie čistiteľný a nemusíte použiť špeciálne prostriedky. Možno sa pýtate, prečo je antigrafitový náter najlepší? Jednoducho preto, lebo fasády sú tak chránené pred zničením, ušetríte financie a povrch ochránite pred znehodnotením.




Naša chémia na odstraňovanie grafitov

Používame špeciálne efektívne odstraňovače pre vlaky, fasády, podchody, obklady, betón, tehlu, kameň a dopravné značenie. Chémiu na grafity používame aj na hliník a sklo. Pomocou našej chémie veľmi efektívne odstraňujeme všetky typy grafitov. Chémia rovnako dobre ničí staré farebné tiene z kameňa, tehly, laminátu, PVC a betónu. Aplikujeme aj na povrchy ako je mramor a žula. Prípravky majú bieliace účinky.

Mimochodom, čo ešte vykonávame?
 
Jednou z našich predností tlakových čističov je silný tlak, ktorý je regulovateľný. Preto vieme čistiť tvrdé povrchy a zároveň citlivé povrchy, na ktorých sú grafity. Čistíme a pieskujeme hrdzavé povrchy a odstraňujeme silné nánosy oleja. Otryskávanie betónových konštrukcií je veľmi náročné a zvládneme aj to! Tlak našich strojov sa pohybuje 500 až 1000 bar čo je dostatočný výkon na otryskávanie silne znečistených povrchov a nepoddajnej špiny. Vieme vám ponúknuť aj naše doplnkové čistiace služby: starostlivosť o podlahy, výškové umývanie okien, čistenie suchým ľadom, čistenie chodníkov a odstraňovanie žuvačiek a iné špeciálne a priemyselné čistiace služby

Odstraňovanie fólie a lepu z dopravných značiek


Technika na odstraňovanie grafitov
 
Používame manuálne čistiace prostriedky a na celkové zmývanie špiny používame tlakové čističe. Teplá voda nepoškodí citlivé plochy a práve vďaka nej dosahujeme kvalitné čistiace účinky. Naše vysokotlakové čističe na horúcu vodu produkujú dostatočný prietok a tlak vody tak, aby sme zmyli aj to najväčšie nepoddajné znečistenie spôsobené grafitmi. Používame overenú metódu na čistenie grafitov. Chémia plus tlakové čistenie s teplou vodou sa rovná perfektné výsledky.

Antigrafitové nátery ako ochrana pred grafitmi a inými nečistotami
 
Antigrafitové nátery používame na tehlu, betón, mramor, žulu a iné povrchy. Pred aplikáciou ochranného náteru musíme mať povrch očistený od nečistôt. Naši zákazníci majú rozdielne typy povrchov a preto vieme, že musia byť dôkladne osušené. Aplikujeme dve vrstvy ochranného antigrafitového náteru na povrch. Niektorí zákazníci sa nás pýtajú, prečo nám to tak dlho trvá. Naša odpoveď? Prvá vrstva je rezistentná voči vode asi po 3 hodinách a druhá až po 4 hodinách. Náter je zaschnutý po 3 dňoch! Z tohto dôvodu vás prosíme pri prácach o trpezlivosť. Odporúčame aplikáciu ochranných náterov na povrchy pred grafitmi. V budúcnosti v prípade opätovného znečistenia grafitmi vieme veľmi ľahko odstraňovať sprejové kreácie.

Odstraňovanie grafitov a aplikáciu antigrafit náterov, kompletné čistenie fasád a povrchov realizujeme v nasledovných mestách:
Bratislava a okolie, Stupava, Malacky, Pezinok, Senec, Trnava, Galanta, Dunajská Streda, Veľký Meder, Hlohovec, Piešťany, Senica, Skalica, Myjava, Nové Mesto nad Váhom, Trenčín, Dubnica nad Váhom, Prievidza, Handlová, Partizánske, Bánovce nad Bebravou, Púchov, Považská Bystrica, Topoľčany, Levice, Nitra, Sereď, Šaľa, Nové Zámky, Komárno, Bytča, Žilina, Martin, Kysucké Nové Mesto, Čadca, Ružomberok, Liptovský Mikuláš, Dolný Kubín, Tvrdošín, Banská Bystrica, Brezno, Rimavská Sobota, Revúca, Lučenec, Detva, Krupina, Veľký Krtíš, Zvolen, Žiar nad Hronom.
 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.