Firma IB Rein ponúka riešenia na odstraňovanie ľadu v potrubíodstraňovanie snehu na strechách a na miestach, ktoré sú veľmi ťažko dostupné. Používame profesionálne tlakové čističe na naftový ohrev. Pre priaznivcov mechanického krtkovania ponúkame mechanické čističky odpadov a odtokov. 

Odstránenie ľadu v potrubí
 
Firma IB Rein ponúka systém odstraňovania ľadu v potrubí. Ponúkame vám profesionálne tlakové čističe na naftový ohrev. Pomocou vodného krtka vieme rotačnú trysku vopchať do potrubia. Silný rotačný rádius vodného lúča a teplota vody 90 stupňov veľmi efektívne rozpúšťa ľad v potrubí. Trysky obsahujú zadný, spätný a rotačný chod. Naša technika umožňuje rozpúšťať ľad v potrubiach, ktoré majú veľké priemery. 


 

  



Odstránenie ľadu v potrubí pomocou mechanického krtkovania
 
Ničenie ľadu v zamrznutom potrubí vieme realizovať aj mechanickým krtkovaním. Je potrebné používať výkonný stroj s poriadnymi špirálami. Špirály s priemerom 16mm sú vhodné do potrubia 100mm a 32mm špirály vieme použiť do 250mm potrubia. Rotačný rádius reznej hlavy alebo poriadneho tvrdého nadstavca je dôležitý. Ľad sa rozdrví silným účinkom nadstavcov. Následne môžeme ľad roztopiť horúcou vodou tak, ako popisujeme vyššie. 

 

Odstránenie snehu zo striech, stavieb alebo iných plôch
 
Používame tlakové čističe na horúcu vodu. Prístroj produkuje 90 stupňovú vodu s prietokom vody až 1300 l/hod. Sneh vieme veľmi ľahko roztopiť. Zvyšná voda padá na zem. Pre vyššie plochy používame teleskopické pracovné nadstavce do výšky 5m. S extra vysokými plochami nemáme problém.

 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.