Problematiku prachu a prašného prostredia rieši každá hala, kde sa pracuje s kovmi. Poľnohospodárske družstvá alebo športové haly riešia obdobné problémy. Často býva problém pri viacnásobnom otváraní a zatváraní veľkých nakladacích brán v halách, kde prach kulminuje a sadá v interiéri, čo má za následok problémy so zdravím zamestnancov  a dopad aj na vizuálnu stránku firmy. I keď je nemožné odstrániť prašnosť úplne, je možné ju eliminovať na minimum. Ako na to? Naše zametacie stroje sú výhodné v tom, že veľmi rýchlo a efektívne odstraňujú triesky, papiere a iné väčšie nečistoty, ktoré neodstránime umývacím automatom. Ten nastupuje následne po „vyzametaní“. Na jeho použitie potrebujeme trochu vody, pretože funguje na princípe aplikácie vody na kefu a spätného sania. 




Citlivosť plôch vo výrobných halách

Citlivosť plôch vo výrobných halách je závažnou otázkou pri čistení. Technické normy a predpisy neumožňujú používať agresívne chémie. Odporúčame aplikáciu chémie s extra nízkou penivosťou a univerzálnym kartáčom. V elektrotechnickom priemysle je používanie čistiacich strojov a chémie ešte citlivejšie. Vieme aj v tomto segmente používať vhodnú chémiu a čistiace stroje.

Riešenie pre športové haly

Zametanie alebo udržanie bezprašného prostredia v bedmintonových, tenisových alebo iných športových halách je náročné. Úlomky z košíkov a loptičiek sú roztrúsené po hale a behať metličkou je veľmi náročné. Zametacie stroje s nastaviteľnou prítlačnou kefou vedia pozametať veľmi jemný prach a tiež väčšie nečistoty. Manuálne prevedenie týchto strojov je výbornou možnosťou ako vyriešiť tento problém.




Zametanie v poľnohospodárstve

Poľnohospodárske družstvá a výrobné podniky v rovnakej oblasti uskladňujú kvantum prírodného materiálu. Prax, špina a drobné zostatky po žite, pšenici alebo kukurici zanášajú podlahu. Odporúčame zametacie stroje pre poľnohospodárske haly. Ich efekt je výborný a čistenie odporúčame aj bez umývacích automatov. 

Riešenie pre verejné a súkromné plochy

Komunálna alebo súkromná sféra si vyžaduje údržbu chodníkov, ciest a prístupových komunikácií. Zametanie takýchto pozemných komunikácií zabezpečuje profesionálna čistiaca firma IB Rein. Zametacie stroje väčšieho kalibru dokážu pozametať až 5000 metrov štvorcových za jednu hodinu. Lístie, odpad, cigaretové ohorky alebo papiere sa ľahko naberajú do zbernej nádrže.

Čistenie športových hál, zametanie verejných plôch a ciest, čistenie priemyselných farbík vykonávame v nasledovných mestách: 
Bratislava, Malacky, Senica, Myjava, Pezinok, Senec, Galanta, Dunajská Streda, Trnava, Nitra, Komárno, Trenčín, Považská Bystrica, Žilina, Poprad, Košice, Michalovce, Prešov, Banská Bystrica, Martin, Prievidza, Zvolen, Nové Zámky, Spišská Nová Ves, Levice, Lučenec, Liptovský Mikuláš, Ružomberok, Topoľčany, Čadca, Rimavská Sobota, Hlohovec, Skalica, Zlaté Moravce, Banská Štiavnica, Piešťany, Brezno.
 

Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.