Niečo o našej firme IB Rein
 
Firma IB Rein podniká na území Slovenska od roku 1994. Špecializujeme sa na profesionálne čistiace práce pre domácnosti, firmy a výrobné podniky. Čistíme priemyselné podlahy, odstraňujeme olej a ropné látky, vysávame nebezpečný odpad a prach, umývame okná vo veľkých výškach a v neposlednom rade čistíme kanalizačné potrubia. Naša technika pozostáva z vodných a mechanických čističiek odpadov. Ak sa chcete dozvedieť o našej firme IB Rein viac, kliknite sem O NÁS.


Čistenie kanalizácie vysokým tlakom vody
 
Čistenie kanalizácie vysokým tlakom vody- vysokotlakovými tryskami. Čistenie tlakom vody predstavuje ideálne a optimálne vysokotlakové čistenie kanalizácie. Je tiež najčastejšie používanou metódou. Navyše, je i najefektívnejšie a zároveň sa tak predlžuje životnosť kanalizácie a predchádza sa tak havarijným stavom. Do tretice, neodškriepiteľnou výhodou tohto typu čistenia je opätovné obnovenie prevádzky potrubia a takisto čistenie stien potrubia od mastnôt, tukov a ostatných usadenín. Používame len profesionálne stroje vhodné na špecializované čistiace práce pre havarijné stavy. 

Havarijná služba odsávanie vody zo zatopených miest
 
Disponujeme výkonnými vysávačmi, ktoré dokážu odsať veľmi veľa vody za krátky čas. Po prívalových dažďoch sa môže stať, že voda neodteká a parkoviská, garáže a verejné priestranstvá sú zatopené. V takýchto prípadoch neváhajte kontaktovať havarijnú službu IB Rein. 

Odsávanie vody z parkovísk, ktoré sú zatopené vodou


Naše lokality
 
Naša firma IB Rein vám ponúka špičkové tlakové čistenie potrubia, mechanické čistenie potrubia alebo kanalizácie a havarijnú službu pri zatopeniach vodou v nasledujúcich lokalitách. Bratislava, Staré Mesto, Ružinov, Vrakuňa, Podunajské Biskupice, Nové Mesto, Rača, Vajnory, Karlova Ves, Dúbravka, Lamač, Devín, Devínska Nová Ves, Lamač, Záhorská Bystrica, Petržalka, Jarovce, Čunovo, Rusovce, Senec, Pezinok, Svätý Jur, Modra, Trnava, Malacky a oblasť Záhorie. Pre iné lokality nás neváhajte tiež kontaktovať. 

Vďaka nášmu zastúpeniu vieme čistiť kanalizáciu, potrubia a vykonávať videoinšpekciu potrubia v nasledovných mestách:
Bratislava, Malacky, Trenčín, Nové Zámky, Žilina, Trnava, Banská Bysrica, Nitra, Ružomberok, Brezno, Liptovský Mikuláš, Poprad.
 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.