Čistenie striech rodinných domov Bratislava, Malacky, Trenčín, Nové Zámky, Nitra, Žilina, Liptovský Mikuláš

Prezradíme vám to najdôležitejšie, čo by ste mali vedieť o čistení striech rodinných domov. Táto služba patrí k našim špecialitám, máme s ňou dlhoročné skúsenosti a tak vám môžeme zaručiť vynikajúce výsledky za použitia kvalitnej techniky. Firma IB REIN ponúka profesionálne čistiace práce zamerané na čistenie rôznych druhov povrchov. Sme rodinne založená firma, ktorá si zakladá na 100%  kvalite prác. 


 
Prečo je čistenie striech rodinných domov dôležité?
Možno sa to na prvý pohľad nemusí zdať úplne nevyhnutné, váš domov by ste mali však udržiavať čistý tak zvnútra, ako aj zvonka. Kým interiér si vďaka pestrej škále čistiacich prostriedkov a nástrojov dokážete vyčistiť aj svojpomocne, pri čistení domu z vonkajšej strany je práca komplikovanejšia a vyžaduje si použitie špeciálneho náčinia a pokrokovej technológie. Tou disponuje firma IB REIN poskytujúca už od roku 1994 prvotriedne a profesionálne čistiace služby nielen v rámci Bratislavy, ale aj ďalších miest a obcí na západnom a strednom Slovensku.  Zaoberá sa realizáciou výškového čistenia a umývania fasád domov, pričom výška fasády do 15 metrov nepredstavuje žiadny problém.

Či už ide o rodinný dom postavený v klasickom alebo rustikálnom štýle prípadne stavbu s modernejším dizajnom, vyžaduje si v každom prípade pravidelné čistenie strechy. Na jej ploche sa totiž pod vplyvom okolitého prostredia začnú postupom času hromadiť nánosy lišajníkov, machu, rias a iných organizmov vyhľadávajúcich vlhké prostredie. Vietor okrem toho zanáša strechu lístím z blízkych stromov a veľkým nepriateľom striech bez ohľadu na materiál, z ktorého boli vyrobené je tiež vtáčí trus, ktorého hromadením dochádza k poškodzovaniu strechy a oslabovaniu jej stability, životnosti a ochrannej funkcie. Všeobecne platí, že čím viac nečistôt a špiny sa na streche nachádza, tým väčšej hrozbe poškodenia a opotrebenia strecha čelí.

Čím náš spôsob čistenia vyniká
Existujú samozrejme rôzne metódy využívané v praxi za účelom čistenia striech rodinných domov. Je však potrebné si uvedomiť, že nie každá dostupná metóda je rovnako účinná a mnohým z nich sa je vhodnejšie vyhnúť, keďže môžu mať škodlivý vplyv na životné prostredie. Pre našich klientov preto zabezpečujeme ekologickejší prístup čistenia strechy rodinného domu horúcou vodou. Pri tomto osvedčenom postupe nie sú potrebné žiadne chemické látky škodiace tak prírode, ako aj nášmu vlastnému zdraviu.

Samotná horúca voda je totiž dostatočne efektívna aj bez nich len pôsobením vysokotlakových čističov, s ktorými pri čistení strechy pracujeme. Pri ich využívaní sa zároveň nemusíte obávať toho, že by došlo k poškodeniu strešnej krytiny, keďže spomenuté čističe sú k čistenému povrchu oveľa ohľaduplnejšie než mnohé iné prístroje používané za týmto účelom a napriek tomu vykonávajú dôkladné čistenie do základov.



Sme si dobre vedomí toho, že popri streche rodinného domu čelia rovnakej hrozbe znečistenia tiež prvky umiestnené na strechách alebo v ich bezprostrednej blízkosti. Naše komplexné služby preto zahŕňajú taktiež čistenie upchatých ríms a odkvapov, pričom v prípade potreby a záujmu sa môžeme venovať aj čisteniu zaneseného potrubia. Používaná metóda čistenia sa dokáže dostať aj do menej dostupných častí strechy, vďaka čomu je zaručená jej efektívnosť do najmenších detailov a súčasne sa môžete spoľahnúť na to, že je o vašu strechu dobre postarané a je tak čistejšia, ako aj odolnejšia voči pôsobeniu poveternostných vplyvov a vonkajšieho prostredia.
 
Profesionálne čistenie striech vykonávame v nasledovných mestách a ich blízkych okoliach: Bratislava, Senica, Malacky, Pezinok, Senec, Dunajská Streda, Šamorín, Trenčín, Nové Zámky, Žilina, Nitra, Liptovský Mikuláš, Ružomberok, Poprad, Banská Bystrica.

Naše kompletné portfólio nájdete na nasledovných web stránkach:
www.ibrein.sk
www.perfektnepodlahy.sk
www.industrialcleaning.sk
www.tryskaniesuchymladom.sk
www.superreinigung.at

 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.