Expresné umývanie okien pre firmy a rodinné domy v Bratislave a okolí realizuje firma IB Rein. Nezľakneme sa veľkých rodinných domov s výmerou okien 500 metrov štvorcových a ani firiem, kde je potrené stihnúť umytie za jeden deň, pretože na druhý deň vás čakajú obchodné stretnutia. Umývanie a čistenie okien vo veľkých výškach je u nás štandard. Rodinné domy majú často okná vo výške do 7m. Je potrebná s našej strany technika ako lešenie, teleskopické kefy a iné nadstavce. Pri umývaní okien budov vo veľkých výškach riešime túto službu profesionálnym personálom, ktorý má zaisťovacie laná. 

Sklenné plochy, tabule, dvere, strechy vieme tiež vyčistiť. Lešenie, ktoré používame pri práci siaha do výšky 5,5m. Náš pracovník vie v pohode dočiahnuť okno v 7 - 8 m výške. Teleskopické nadstavce a iné pomôcky preto umožňujú čistenie horizontálnych a vertikálnych plôch vo väčších výškach. Pri umývaní nasadzujeme väčší počet ľudí, aby sme stihli všetko poumývať v jeden deň. 

Doplnková čistiaca služba pre rodinné domy

Popri výškovom umývaní okien vám vieme vyčistiť sieťky proti komárom a hmyzu. Pomocou tlakových čističov vieme odstrániť burinu a iný porast na chodníkoch. Komplexná starostlivosť o domácnosť zahŕňa upratovanie, žehlenie a nakupovanie potravín. 

Doplnková čistiaca služba pre firmy

Popri umývaní okien realizujeme pravidelné upratovacie a čistiace práce priestorov firiem. Dodávame hygienu a čistiace prostriedky. Tepujeme a impregnujeme koberce. 




 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.