Naša firma IB Rein vykonáva inštaláciu otočného ramena pre umyvárne v rámci celého Slovenska. Po konfigurácii tlakového čističa s parametrami pre prietok vody 800l/h a tlakom 200 barov a pomocou predlžovacích hadíc s oceľovými trubkami sa voda dostane až k tryske a auto sa môže čistiť. Tým, že otočné rameno visí na stene, jeho manipulácia je pohodlná. Smerovaním hadice sa otáča rameno a nemusíme ťahať hadicu za sebou, hadica neprichádza do kontaktu s povrchom auta. Ďalšou výhodou je zabudovaná otočná spojka, ktorá neprekrúca hadicu a celé to šetrí čas a efektívne plní svoju funkciu.

Rozdvojný systém pre umyvárne:
Pri vysokej frekvencii áut a dodávok navrhujeme systém pomocou rozdvojky. Ak sú 2 umyvárne vedľa seba rozdelené múrom, nainštalujeme rozdvojku, pomocou ktorej je možné umývať auto striedavo v prvej alebo druhej. Princíp je taký, že ak uzavrieme tlak v pištoli 1 tak pracujeme s pištolou 2 v druhej časti.

Umývacie linky pre osobné a nákladné vozidlá

Telo linky je vyrobené z nerezovej ocele. Vo výbave umývacích liniek nájdete inovatívny systém pohybu zavesenia kief. Štandardom je bočné sušenie, podsvietený displej, elektronické ovládanie linky, rôznosť umývacích programov, náklon kief 20 stupňov, vysokotlakové umývanie, umývanie podvozku vozidiel,  Umývaciu výšku konfigurujeme individuálne. Podmienkou na výstavbu umývacej linky je osobné stretnutie s našou firmou. Pre umývacie linky nákladné a veľké vozidlá s robustnou konštrukciou vhodné na nepretržité umývanie kamiónov reagujeme na požiadavku tiež individuálne. Výstavba a projekt nie sú jednoduché, no zato pre nás mottom pre spoluprácu s vami. 

   



 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.