Požičovňa veľkých tepovačov na veľké plochy

Veľký tepovač pre veľké plochy zahŕňa v sebe konštrukciu stroja ideálnu na čistenie veľkých plôch . Jeho veľkou výhodou je 45 l voda na čistú a 38 l voda na špinavú vodu – takže nosenie vedier so špinavou vodou je minulosťou. Na spodnej časti sú zabudované 2 kartáčové kefy s rotačnou funkciou, ktoré čistia koberce a spätne nasávajú špinu. Hubica na tepovanie slúži ako pomoc pri nedostupných miestach a fľakoch. Spolu s vhodnou chémiou , či už práškom na tepovanie, tabletami vieme dosiahnuť maximálnosť účinku. Čo sa týka veľkých plôch odporúčame doplnok Puzzi 10/1 Kärcher. Pri otázkach na tému rozdiel medzi suchým a mokrým tepovaním je jednoduchá odpoveď: pri mokrom tepovaní ide o systém nástreku a extrakcie, pri suchom sa využívajú chemicky napustené piliny, ktoré sa zapracujú do kobercových vláken a následné sa vysajú. Príďte k nám - požičiavame čistiacu techniku Kärcher vrátane tohto tepovača, spolu s poradenstvom, servisom a predajom.





Naša firma prevádzkuje požičovňu čistiacej techniky a požičovňu tepovačov na veľké plochy. Pomocou väčšieho sacieho záberu a masívneho nástreku vody dokážeme vytepovať väčšie miestnosti za kratší čas. Neváhajte nás kontaktovať.

Niečo z praxe o tepovaní:

Profesionálne upratovacie firmy alebo živnostníci, ktorí sa živia tepovaním sa nás často pýtajú, aký systém tepovania je najlepší pri veľkých plochách. Vytepovať 10 000 metrov štvorcových normálnym tepovačom je obtiažne. Preto vás plne chápeme, že sa správame racionálne. Odporúčame kartáčovú kefu a následne vykonávať klasické tepovanie. Pokiaľ chceme skutočne šetriť čas a energiu tak uprednostňujeme 2x kartáčový systém tepovača. Možno vás trocha sklameme, ale kartáčovanie a tepovanie v jednom ťahu nie je až také účinné ako používať kefu a potom tepovač. Neradi by sme vám odporučili niečo, čo v praxi vôbec nefunguje. Radšej vám napíšeme úprimne - tepovanie je drina :). U nás nájdete super požičovňu čistiacej techniky, kvalitné poradenstvo a hlavne profesionála v oblasti čistiacich služieb. 

1x čerpadlo alebo viac čerpadiel v tepovači?

Často veľmi dobrá otázka. Je pravdou, že viac čerpadiel = vyšší nástrek a tým pádom sa voda s chémiou viac dostáva do štruktúr textílie. Malou  nevýhodou môže byť veľký objem vody a pokiaľ tepovač nie je vybavený dostatočným sacím výkonom tak budeme mať dosť vlhký povrch. Pre profesionálov odporúčame 2x čerpadlo a domácnostiam stačí 1x čerpadlo. Pri veľkých tepovačoch sa nemusíme obávať dostatočného nástreku a poriadneho sacieho výkonu. Tu sú parametre a celý výkon na svojom mieste.

Ako sme písali vyššie, naším zámerom je požičiavať veľké tepovače, ktoré vám uľahčia prácu. Prenájom veľkých tepovačov alebo exraktorov odporúčame pre rôzne typy povrchových krytín. Ako doplnkové príslušenstvo ponúkame aj menšie tepovače na tepovanie stoličiek alebo gaučov. 

Požičovňa veľkých tepovačov: Bratislava, Malacky, Trnava, Nitra, Nové Zámky, Liptovský Mikuláš, Žilina, Ružomberok, Poprad, Banská Bystrica, Brezno. 
 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.