Niečo o našej firme IB Rein
 
Zaoberáme sa špecializovanými čistiacimi prácami pre domácnosti, firmy a priemysel. Čistíme dlažby, chodníky, verejné priestranstvá, čistíme odpady a rúry, umývame okná vo veľkých výškach, čistíme solárne panely a tepujeme. Čistenie odpadov a rúr vykonávame kvalitnou čistiacou technikou s poriadnou masou vody v potrubí. Naša služba krtkovanie alebo čistenie potrubia je zameraná na upchatia vplyvom nánosov, piesku, vodného kameňa a prírodného znečistenia. Pre iné doplnkové čistiace služby nás neváhajte kontaktovať. 

Našu web stránku zameranú na krtkovanie a monitoring potrubia neváhajte navštíviť www.krtkovaniemonitoring.sk



Náš systém práce pri čistení kanalizácie
 
Krtkovanie predstavuje elektromechanické čistenie potrubí a tiež odtokov. Robíme tak s pomocou  špirál. Oceľová struna potrubie mechanicky čistí. Celý proces sa vykonáva  točením a vibrovaním. Usadeniny a nánosy na kanalizačnom a odpadovom potrubí sa uvoľňujú. Krtkovanie vždy prevedieme rotáciou kovovej pružiny, ktorá je dlhá niekoľko metrov a toto zariadenie je prenosné. Indukčný motor, kanalizačná špirála a praktické jednoduché ovládanie- to je výbava tohto stroja. Výhodou je, že výkon sa dá ľahko optimalizovať podľa toho akú intenzitu čistenia potrebujete. Krktovanie prevádzame výlučné krtkovacími strojmi profesionálnej značky, ktorá je pôvodom z Nemecka. Majú široké portfólio výrobkov a ručíme za ich kvalitu. Táto technika je výhodná v tom, že používame nadstavce, ktoré dosahujú vysoký výkon i v tých najťažších podmienkach. Prístroj nemá problém so zhybmi v potrubí a preto nemôže dôjsť k vyplaveniu odpadu z kanalizácie. Rovnakom vám ponúkame TV monitorovanie a lokalizáciu presného miesta upchania, ak sa vám potrubie upchá opakovanie.

Naše špirály pre čistenie kanalizácie. Robustné, ohybné a dostaneme sa s nimi všade.


Čistenie potrubia a rúr pre domácnosti a firmy
 
Naša firma IB Rein vykonáva špecializované čistiace služby. Pre čistenie rúr v komunálnej oblasti s priemerom 200mm používame vysoký prietok vody, ktorý produkuje silný motor krtkovacieho stroja. Na čistenie potrebujeme tlak a prietok vody. Oba parametre sú dôležité. Prietok vody 30 l za 1 minútu zaručí odplavenie všetkých nečistôt z potrubí. Pre domácnosti používame menšie stroje s nižšími priemermi, ako sú tlak a priemer špirál. 

Naše trysky na čistenie potrubia
trysky_na_cistenie_potrubia

Ponúkame elektromechanické čistenie potrubia a čistenie potrubia vysokým tlakom vody
 
Ktoré je lepšie? To už nechajte na nás. Máme dostatočné skúsenosti, aby sme vyriešili havarijný stav. Vodné čistenie potrubia má výhodu v tom, že v maximálnej možnej miere odplavíme znečistenie v potrubí. Čistenie potrubia špirálami má svoje nezastupiteľné miesto vtedy, ak chceme rozraziť znečistenie v potrubí. Zväčša ide o konáre, handry, vodný kameň alebo piesok. 

Čistenie potrubia tlakovým čističom

Neváhajte nás zavolať!
 
Pri problémoch s potrubím riešte problém s našou firmou. Vieme pre vás vyčistiť upchaté potrubie. Firmy a domácnosti, ktoré majú problém s havarijným stavom radi obslúžime.

Naše lokality
 
Naša firma IB Rein vám ponúka špičkové tlakové čistenie a mechanické čistenie potrubia a kanalizácie v nasledujúcich lokalitách. Bratislava, Staré Mesto, Ružinov, Vrakuňa, Podunajské Biskupice, Nové Mesto, Rača, Vajnory, Karlova Ves, Dúbravka, Lamač, Devín, Devínska Nová Ves, Lamač, Záhorská Bystrica, Petržalka, Jarovce, Čunovo, Rusovce, Senec, Pezinok, Svätý Jur, Modra, Trnava, Malacky a oblasť Záhorie. Pre iné lokality nás neváhajte tiež kontaktovať. 

Vďaka nášmu zastúpeniu čistíme, krtkujeme potrubia a kanalizačné sústavy v nasledovných mestách: Bratislava, Trenčín, Malacky, Nové Zámky, Banská Bystrica, Žilina, Ružomberok, Liptovský Mikuláš, Poprad, Nitra.
 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.