Ak sa potrebujete zbaviť špiny účinným spôsobom, obráťte sa na firmu IB Rein v Bratislave. Tepujeme hĺbkovo a vďaka nám sa môžete rozlúčiť so špinavými gaučmi, znečistenými kobercami, či posteľami.



Profesionálne tepovacie služby

Rovnako tepujeme aj autá. Prvou fázou je použitie roztoku s práškom, ktorý je pod veľkým tlakom. Nanáša sa na plochu, ktorú chceme vyčistiť. V druhej fáze odsajeme pod tlakom špinu spolu s práškom. Ten odsajeme do zbernej nádoby, ktorá sa nachádza v stroji. Čistenie, ktoré sme vám predstavili je zárukou rokmi overenej kvality a profesionality. Čistíme takto akékoľvek textilné povrchy. Predovšetkým tie materiály, ktoré majú vysoký vlas.



Naše lokality?

Čo sa týka tepovania, vieme, že hĺbkové tepovanie je zo všetkých typov čistenia kobercov a ostatných textílií najúčinnejšie. Preto vám ho prinášame a to nielen v Bratislave ale aj v nasledujúcich mestách a blízkom okolí. Bratislava, Staré Mesto, Ružinov, Vrakuňa, Podunajské Biskupice, Nové Mesto, Rača, Vajnory, Karlova Ves, Dúbravka, Lamač, Devín, Devínska Nová Ves, Lamač, Záhorská Bystrica, Petržalka, Jarovce, Čunovo, Rusovce, Senec, Pezinok, Svätý Jur, Modra, Trnava, Malacky a oblasť Záhorie. Pri tomto type čistenia sa zbavíme nielen zažratej špiny, ale i nepríjemných roztočov a alergénov.

Parné čistenie

Ak potrebujete ekologické čistenie tam, kde je nepretržitá prevádzka, odporúčame parné čistenie. Doba schnutia je minimálna a kvalita a farba povrchu sa zachová. Parné čistenie využívame veľmi často. Čistíme vodný kameň, zažratú špinu a špáry. Tepovacie služby a služby parného čistenia spolu veľmi súvisia. Vždy na každej zákazke disponujeme parnými a tepovacími strojmi.



Čistenie a impregnácia kožených povrchov

Ak máte doma koženú sedačku, vedzte, že vieme vyčistiť aj ju. Je to špeciálny materiál a preto potrebuje aj špeciálne ošetrenie. Obrovskou výhodou kožených materiálov je fakt, že sú vhodné aj pre alergikov. Neprepúšťajú alergény a tak ich môžu používať aj ľudia, ktorí týmito alergiami trpia. Odporúčame konzervovanie kožených povrchov a to každých šesť až dvanásť mesiacov. Naša služba čistiace práce zahrňuje aj čistenie a impregnáciu kožených povrchov.

 

Ako vidíte, škála našich služieb je široká a pestrá. Poznáme čistiace riešenie každého povrchu v domácnosti a firme. Dôverujte nám a váš domov bude voňať čistotou.

 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.