Máte doma čalúnený nábytok, ktorý potrebujete vyčistiť? Pre firmu IB Rein žiaden problém. Sme firma zaoberajúca sa čistením a tepovaním povrchov všetkého druhu. 



Vyčistíme vaše sedačky- jednorazovo alebo pravidelne, či už potrebujete ich čistenie u vás doma, vo firme, či na iných miestach. Poskytneme dokonalé čistenie a tepovanie mokrým spôsobom. Je to účinné a efektívne tepovanie a dosiahneme tak stopercentný výsledok. Vzdialenosť od Bratislavy nie je prekážkou. Pôsobíme vo viacerých regiónoch a ak potrebujete, vykonávame čistenie v nasledujúcich mestách: Bratislava, Staré Mesto, Ružinov, Vrakuňa, Podunajské Biskupice, Nové Mesto, Rača, Vajnory, Karlova Ves, Dúbravka, Lamač, Devín, Devínska Nová Ves, Lamač, Záhorská Bystrica, Petržalka, Jarovce, Čunovo, Rusovce, Senec, Pezinok, Svätý Jur, Modra, Trnava, Malacky a oblasť Záhorie. Čistíme látkové súpravy, PVC, teflón i iné materiály. Dokážeme vyčistiť váš čalúnený nábytok do 24 hodín.

Naše kvalitné hubice sa dostanú aj do vysokých sklonov


 
Sedacie súpravy sú pre nás hračkou, keďže čistíme na mokro. Je to vynikajúci a účinný spôsob čistenia, pri ktorom sa odstránia všetky nečistoty z čisteného povrchu. Ak je nábytok príliš znečistený, vyčistíme ho viackrát. Vsaďte na rokmi overenú kvalitu našej firmy. Svedčia o nej stovky spokojných zákazníkov, ktorí sa k nám radi vracajú. Stopercentná práca a výsledok- to je naše motto.

Čistenie kobercov predstavuje celý technologický postup. Najskôr ide o šampónovanie a to pomocou jednokotúčového stroja a potom použijeme extraktor, ktorým koberec hĺbkovo vyčistíme. Tepovanie sa začína šampónovaním. Ak máte matrace, či vankúše, ktoré potrebujete vytepovať, obráťte sa na nás. Kefa a extraktor si s nimi vynikajúco poradia.

Nástrek našich tepovačov od najmenšieho po najväčší

 
Vďaka hĺbkovému čisteniu sa zbavíme špiny, nečistôt a roztočov. Vďaka teplej chemicko nezávadnej vode, silnému nástreku sa zbavíme prachu a usadenín. Týmto spôsobom čistíme aj matrace. Môžete zabudnúť na fľaky na matracoch. Používame dva druhy čistenia- slabšie a silnejšie- podľa intenzity znečistenia.
 
Vedzte, že sme jednotkou na trhu, čo sa týka čistenia a tepovania kobercov a čistenia iných nábytkov. S nami sa zbavíte špiny, fľakov i roztočov. Stavte na kvalitu a dlhodobé skúsenosti.

 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.