Profesionálna čistiaca firma IB Rein sa zameriava na špecifické čistiace práce. Ponúkame kvalitné služby od roku 1992. Zameriavame sa na široký okruh činností. Detail je pre nás rozhodujúcou úlohou, pretože detail svedčí o kvalite. Čistenie fasád a zároveň odstraňovanie grafitov vykonávame pre bytové domy, budovy a fabriky. 
 

 
Odstraňovanie grafitov vykonávame zaškoleným personálom a profesionálnou čistiacou technikou. Ako presne odstraňujeme grafity? Môžeme vám len niečo načrtnúť. Naše skúsenosti si necháme hlavne pre seba. Efekt spočíva v horúcej vode. Nemôžeme používať veľmi silný tlak vody, pretože senzibilné povrchy ako je fasáda by sa mohli poškodiť. Nanajvýš hrá nezastupiteľnú úlohu kvalitná chémia.


 
Pri odstraňovaní grafitov z tvrdých povrchov ako sú múry alebo steny používame aj pieskovacie súpravy. Silný tlak vody v spojení s abrazívnym médiom veľmi dobre odstraňuje grafity. Travertín čistíme sem tam tiež pieskovacím zariadením. Nie je nikde určené, kedy presne pritvrdiť. Môžeme na základe skúseností len povedať, že skúsená firma určite nepoškodí žiadny povrch.

Grafity odstraňujeme z travertínu, stien, fasád, alucobondu a iných povrchov. Je úplne jedno, či sa jedná o bytový dom, administratívnu budovu alebo fabriku. Grafity odstraňujeme pre každého. Sprejové kreácie často špatia okolie a z týchto dôvodov aplikujeme aj antigrafitový náter.

Čo je to antigrafitový náter?
 
Špeciálna vrstva, ktorá sa nanáša v horizontálnej a vertikálnej polohe. Takto vytvoríme dve navzájom sa prekrývajúce vrstvy. Antigrafitový náter je hustá zmes. Maximálne kryje surový povrch. Najväčšou výhodou antigrafitového náteru je fakt, že po opätovnom znečistení grafitmi vieme dať farbu dole teplou vodou a handrou. Toto je asi najväčší prínos náteru. Nemusíme tak opätovne platiť za čistenie grafitov.
 
Antigrafitové nátery často nanášame až po maliarskych prácach. Naša firma IB Rein ponúka aj popri špeciálnych čistiacich prácach maliarske práce. Grafity zanechávajú sem tam odtiene, ktoré je potrebné prekryť farbou.

Naše lokality
 
Naša firma IB Rein vám ponúka špičkové tlakové čistenie potrubia, kanalizácie a zároveň odmrazovanie snehu a ľadu v potrubí a v kanalizačných rúrach v nasledujúcich lokalitách. Bratislava, Staré Mesto, Ružinov, Vrakuňa, Podunajské Biskupice, Nové Mesto, Rača, Vajnory, Karlova Ves, Dúbravka, Lamač, Devín, Devínska Nová Ves, Lamač, Záhorská Bystrica, Petržalka, Jarovce, Čunovo, Rusovce, Senec, Pezinok, Svätý Jur, Modra, Trnava, Malacky a oblasť Záhorie. Pre iné lokality nás neváhajte tiež kontaktovať. 

Vďaka našim obchodným zastúpením vieme čistiť a odstraňovať grafity v nasledovných mestách: Trenčín, Malacky, Senica, Trnava, Nové Zámky, Žilina, Liptovský Mikuláš, Banská Bystrica, Čadca, Ružomberok, Poprad, Prešov. 
 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.