Odstraňovanie kôry zo stromov vysokým tlakom vody. Profesionálna čistiaca firma IB Rein ponúka špecializované čistiace práce. Zameriavame sa na domácnosti, business centrá a priemyselné fabriky. Čistiace služby vykonávame aj v teréne, ktorý je ťažšie dostupný. Zväčša potrebujeme na vysokotlakové čistenie pripojenie na zdroj vody a elektrickú energiu. Naša firma disponuje mobilnými vysoko kvalitnými tlakovými čističmi, ktoré sú poháňané vlastným benzínovým motorom a dokážu si nasať vodu. To je naša výhoda, maximálne flexibilná čistiaca firma.



Niečo pre lesníkov, živnostníkov a firmy, ktoré pracujú s drevom
 
Firma IB Rein ponúka odstraňovanie kôry zo stromov vysokým tlakom. Ponúkame vlastne otryskávanie, kde veľmi rýchlo strhávame kôru zo stromov. Pre tieto účely používame kvalitný tlakový čistič značky Kärcher. Vysoký tlak a poriadny prietok vody dodávajú stroju vysoký efekt. Strhávanie kôry zo stromov je jednoduchý a efektívny systém. Týmto spôsobom môžeme pracovať aj priamo v lese. Prístup elektriny a vody v lese prakticky nie je. Naša služba odstraňovanie kôry zo stromov a čistiace práce v teréne bez dostupnosti zdrojov energie a vody je práve určená na ťažšie podmienky. 

Ultra- silný benzínový tlakový čistič. Využiteľný v teréne kdekoľvek. Na benzínový pohon.


Naša najväčšia výhoda - maximálna flexibilita, prídeme za vami na polia, do lesa alebo do horských dolín!

Čistíme proste všade, kde je aspoň aké také dostupné miesto. Vieme za vami prísť na poliach alebo do lesa. V lese je skutočne terén veľmi ťažko dostupný, no my si vieme aj tak poradiť. Máme skúsenosti s čistíme mostov v nedostupnom teréne, otryskávaním dreva na vysokohorských chatách alebo tam, kde sa ťaží drevo. Na druhej strane si nás volajú domácnosti, ktoré chcú na svojich záhradách vyčistiť chodníky, zámkovú dlažbu alebo potrubie s kanalizáciou. 

Čo všetko vieme tryskať s tlakovými čističmi?
 
Otryskávať alebo čistiť vieme kôru zo stromov, haluze, akúkoľvek špinu z tvrdých povrchov. Tlakom čistíme chodníky, autá, bagre, železné konštrukcie a fasády. Naše tlakové čističe čistia chodníky a ulice. V neposlednom rade ich tlak je tak vysoký, že vieme strhávať cement alebo betón. Pre tvrdé povrchy realizujeme pieskovanie/otryskávanie povrchov. 

Požičovňa tlakových čističov s vlastným benzínovým motorom
 
Pre zákazníkov, ktorí by si chceli zrealizovať svoje služby sami ponúkame požičovňu tlakových čističov s vlastným pohonom. Veľkou výhodou je fakt, že nepotrebujeme pripojenie na elektrinu. Stroj je na benzínový pohon a používame ho všade tam, kde nie je elektrická zásuvka. Jeho ďalšou výhodou je, že si dokáže nasať vodu úplne sám. Takto vieme pracovať aj v lese alebo poliach. Ponúkame na požičovňu absolútne flexibilný stroj, ktorý je využiteľný v ťažšom teréne. 



 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.