Lep a polepy sú silne priľnavé k povrchu. Keď chceme odstrániť polep z osobných, dopravných a veľmi veľkých áut potrebujeme na to čas, techniku a kvalitný personál. Autá, ktoré sú celé od polepu alebo fólie zaberajú veľa času. V týchto prípadoch nie je vôbec možné používať tlakový čistič, pretože by sme vysokým tlakom zničili lak auta. Riešenie je v nahrievaní polepu a strhávaní fólie. Tento proces je veľmi náročný, pretože práca ide veľmi pomaly a zaberie niekedy aj 2 dni. 

Odstraňovanie fólií z dopravných značiek ide veľmi rýchlo. Tlakové čističe našej firmy disponujú silným prietokom vody a dostatočným tlakom, aby sme fóliu zničili. Horúcovodné tlakové čističe s teplotou vody 85 stupňov vedia uvoľniť za krátky čas polep, ktorý sa jednoducho strháva. Rotačné trysky, ktoré majú výborný čistiaci účinok pri otryskávaní vedia dopomôcť pri práci. 

Na druhej strane popri tlakovom čistení vieme používať fény, ktoré svojím horúcim vzduchom narušia povrch. Strhávanie je veľmi náročné, no zato vhodné pri citlivých lakoch alebo pri autách, ktoré sú veľmi drahé. 

Billboardy, svetelné tabule, reklamné tabule alebo iné povrchy, ktoré treba čistiť od silného znečistenia ako je lep čistíme celoročne. Je úplne jedno, o ktoré ročné obdobie sa jedná. Technika, referencie, know-how, to všetko máme. 

Po odstránení lepu a polepov prichádza na záver umytie povrchu. Autá vám vieme na vašej prevádzke umyť, navoskovať a vysušiť. Doplnkové čistiace práce pre vás radi zrealizujeme. Tepujeme a čistíme vnútro áut. V prípade záujmu vám vieme predať autošampóny, umývacie kefy a tlakové čističe. 

 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.