Použitie vysokotlakovej techniky a špeciálnej chémie firmy IB Rein je dobrým prostriedkom proti sadzi na betónových konštrukciách. Preto sa naša služba špeciálne čistiace práce zameriava aj na odstraňovanie sadze z betónových konštrukcií. Ponúkame čistiace služby pre stavebný, lodný a celý priemyselný sektor.



Pomáhame diaľničným spoločnostiam, autodopravcom a stavebným firmám čistiť náročné práce. Chémia, ktorú používame je dostatočne účinná proti špine. Zameriava sa na čistenie mostov, želených konštrukcií, pilierov, žeriavov, kontajnerov, bágrov a iných veľkých nákladných vozidiel. Odstraňujeme cement, otryskávame povrchy pieskom a zmývame veľké plochy, ktoré sú zanesené špinou.

 

Pri náročných čistiacich prácach používame silné tlakové čističe na naftový ohrev. Vysokotlakové čističe bez naftového ohrevu sú tiež účinné. Tlak 250 až 500 bar ničí všetko, čo mu príde do cesty. Horúca voda má samozrejme mnohonásobný efekt. Tlak 200 bar a 80 stupňová voda majú najkvalitnejší účinok.



Nasadenie trysiek je nutné. Nie je jedno, aký typ trysky používame pretože môžeme poškodiť materiál. Všeobecne na najšpinavšie miesta používame rotačné trysky. Bodový lúč je vhodný na priami zásah na oblých miestach. Tlak nie je všetko. Prietok vody je podstatnou časťou čistiaceho procesu. Nie je pravdou, že pri ťažkých čistiacich prácach je prioritou vysoký tlak. Prietok vody a tlak musia spolu vždy hrať. Parametre 1000 l/h je prietokom, kedy môžeme čistiť a umývať znečistené miesta od oleja, chemických látok. Na druhej strane odstraňujeme cement a silne priľnavé látky.



Čistenie a umývanie nákladných vozidiel je ďalšou doplnkovou službou. Chémia pre nákladne vozidlá je dostatočne účinná pre dobré výsledky.

 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.