Firma IB Rein realizuje postavebné čistiace práce pre domácnosti a rodinné domy v Bratislave a okolí. Čistenie a umývanie okien, podláh, špár, sáun, bazénov, veľkých sklených plôch, žalúzií, striech a iných znečistených povrchov postavebnej prerábke zvládneme so stabilným personálom a kvalitnou čistiacou technikou. Nezľakneme sa ani okien vo väčších výškach. Používame na umývanie okien naše 7 m lešenie pomocou ktorého dočiahneme vysoko. Pomocou teleskopických nadstavcov sa vieme dostať aj do 10m výšky od povrchu zeme.



Po stavebných úpravách môže mať zákazník problém s cementom alebo lepom na podlahe. Používame parné čističe a kvalitnú chémiu vhodnú aj pre citlivé podlahy. Parný čistič odstraňuje veľmi rýchlo a pohodlne rôzne fľaky a dokonca aj olej. Lep na oknách čistíme chémiou alebo parou. Princíp pary je veľmi jednoduchý. 120 stupňový účinok ľahko odstraňuje lepkavé nečistoty na oknách. Veľmi obľúbenou témou u rodinných domoch je umývanie okien parným čističom. Áno, vieme pri extra silnom znečistení na sklenej ploche použiť aj parné čističe. Výsledok umývania je veľmi dobrý. Odporúčame vidieť v praxi.

Ak nemáte záujem o službu postavebné upratovanie rodinných domov a apartmánov vieme pre vás zrealizovať požičovňu čistiacej techniky. Čistiacu techniku, ktorú používame aj požičiavame. Parné čističe, vysávače, umývacie automaty, tlakové čističe, čerpadlá a dodatočné príslušenstvo uľahčia prácu. 

 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.