Čistota je základom príjemného a produktívneho pracovného prostredia. Jej stav ovplyvňuje aj náladu a pocity zamestnancov a v neposlednom rade i vás. Ak je nedostatočná,  výkon pracovníkov klesá a necítia sa v znečistenom prostredí dobre. Preto, ak chcete dosiahnuť 100%nú čistotu, obráťte sa na firmu IB Rein. Zabezpečíme pekné a čisté pracovné prostredie rovnako ako i vám. Paleta našich služieb je široká- od pravidelného upratovania, priemyselného čistenia až po upratovanie domácností. Kvalita našich služieb sa odrazí na výkone vašich zamestnancov, čo určite ocenia nielen oni ale i vy.  Na nás sa môžete vždy spoľahnúť. Vaši zamestnanci budú tak efektívnejšie pracovať, vaše priestory budú dokonale čisté a kvalita práce sa zvýši.

  
 
Naša firma IB Rein podniká od roku 1993 a dnes disponujeme kvalitnými službami. Aké služby ponúkame? Ich portfólio je rozmanité. V nasledujúcich riadkoch sa dozviete, čo všetko sme pre vás pripravení urobiť. 

 

  1. pravidelné upratovanie (denné, týždenné, mesačné)

  2. pravidelné upratovanie bytových a nebytových priestorov

  3. pravidelné upratovanie administratívnych priestorov

  4. pravidelné upratovanie a čistenie priemyselných objektov vrátane čistenia technologických zariadení a konštrukcií

  5. kompletná údržba všetkých typov podláh

  6. priemyselné a chemické čistenie

  7. umývanie okien a presklených častí

  8. tepovanie kobercov, kresiel a stoličiek

  9. generálne upratovanie po maliaroch alebo stavebných prácach pred odovzdaním priestorov


    Tepovanie plôch vykonávame s kvalitnou čistiacou technikou. Jedna s predností je, že naše hubice zvládajú veľmi veľké sklony a tak môžeme tepovať aj na nedostupných miestach. 

Ako to celé prebieha?

Na základe konzultácie a dôkladnej analýzy potrieb vám pripravíme presný rozvrh prác a kalkuláciu. Zabezpečujeme nie len upratovanie, ale komplexný servis vrátane vybavenia upratovacou technikou a čistiacimi prostriedkami. Náš personál k upratovaniu pristupuje s dôrazom na efektívnosť a kvalitu vykonávaných prác. Následne si môžeme dohodnúť formou zmluvy čistiace práce. 

Hlavné rozdelenie nášho portfólia

Ako vidíte, naše služby sú rozmanité a preto sa na nás môžete vždy 100%-ne spoľahnúť. Máme bohaté niekoľkoročné skúsenosti a vyčistili sme množstvo priestorov. Preto sme tu pre vás. Naše portfólio je rozdelené do dvoch častí.
  1. Čistiace služby

  2. Predaj čistiacej techniky

Čistiaci služby realizujeme pre firmy, domácnostipriemysel. Komplexné upratovanie a starostlivosť pre domácnosť je zameraná na žehlenie, vysávanie, parné čistenie, nakupovanie potravín a iné doplnkové domáce práce, ktoré vám šetria čas.



Čistiace služby sú namierené do priemyselného, komunálneho a verejného sektora. Čistíme, upratujeme a realizujeme čistiace služby pre business centrá, apartmánové komplexy, stavby, fabriky a iné typy budov.

Jednoz z našich komumálnych čistiacich služieb je čistenie ulíc. 


 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.