Sme odborníci na tepovanie i vysávanie. Pýtate sa ako je to možné? Odpoveď je veľmi jednoduchá. Na každý druh čistenia a tepovania používame odlišnú a špecifickú technológiu. Či už potrebujete vytepovať koberce, vyčistiť povrch parným čističom, odstrániť škvrny alebo nasucho vytepovať, či vyčistiť auto... Áno, toto všetko pre vás dokážeme vyčistiť. Pýtate sa ako? V nasledujúcich riadkoch vám to vysvetlíme.


Tepovanie... Pre vás únavná práca a strata času, pre nás profesionalita  a radosť z práce

Tepovanie je hĺbkové čistenie kobercov, sedačiek a iných textilných povrchov. Ak máte textilné materiály, na ktoré je nutné použiť prášok s čistiacou silou je potrebné osloviť našu firmu IB Rein, ktorá sa zaoberá tepovaním už od roku 1993. Chemické prípravky a profesionálne tepovače odstránia alergény a roztoče, ktoré znepríjemňujú život alergikom. Po tepovaní budete mať koberce a sedačky veľmi pekne voňavé. Používame výhradne tepovacie prostriedky s vôňou a na želanie zákazníkov aj bez vône (pre alergikov).



Suché tepovanie alebo parné čistenie?

Ak potrebujete ekologické čistenie tam, kde vlákno musí vyschnúť veľmi rýchlo, využijeme suché tepovanie alebo parné čistenie. Využijeme ho všade tam, kde sú koberce silne znečistené. Parné čistenie má výhodu v tom, že proces čistenia je úplne bez chémie. Para disponuje 120 stupňovou teplotou pri ktorej odstraňuje vodný kameň, ničí roztoče a dezinfikuje priestor. Parou vám vieme vyčistiť aj koberce. Podmienkou je, aby vlas kobercu nebol priveľmi senzibilný. To už ale nechajte na nás. 

Ukážka nášho profesionálneho parného čističa



Ak máte problém s vysávaním, pre nás je to hračka. Vykonávame ho s špeciálnymi hlavicami, ktoré sa dostanú do hĺbky kobercov s vysokým vlasom. Odstránia sa tak chĺpky, nečistoty a vlasy, rovnako ako prach. Máte doma psa alebo mačku? Nevadí, pre nás je to absolútne normálna vec. Turbo hubice pripájame na vysávače a pohodlne vysajeme aj tie najdlhšie chlpy z vašich domácich miláčikov. Vysávače, ktoré používame sú veľmi tiché, nebudeme vás rušiť pri práci v domácnosti a ani pri práci vo firme.

Názorná ukážka nášho vysávača. Používame systém Eco Efficiency - nehlučný, maximálne utesnený vysávač.



Ak máte koženú sedačku, vedzte, že je to materiál, ktorý vieme tiež vyčistiť. Robíme tak každých 6-12 mesiacov podľa toho ako veľmi je vaša sedačka znečistená. Čistenie kožených povrchov vykonávame špeciálnou kozmetikou. Povrch sa najprv nanesie čistiacim prostriedkom na kožu a následne sa mikrovláknovou handričkou stiera. Impregnácia kože je tiež veľmi dôležitá. Impregnuje a chráni povrch kožených sedačiek a gaučov v domácnosti, firmách a autách. 



Všetky druhy čistenia vykonávame v nasledujúcich mestách bez ohľadu na vzdialenosť od Bratislavy. Bratislava, Staré Mesto, Ružinov, Vrakuňa, Podunajské Biskupice, Nové Mesto, Rača, Vajnory, Karlova Ves, Dúbravka, Lamač, Devín, Devínska Nová Ves, Lamač, Záhorská Bystrica, Petržalka, Jarovce, Čunovo, Rusovce, Senec, Pezinok, Svätý Jur, Modra, Trnava, Malacky a oblasť Záhorie.
 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.