Profesionálna čistiaca firma IB Rein ponúka špecializované čistiace služby. Naša firma sa zameriava na širší priemysel a všetky administratívne budovy, kde vieme ponúknuť klasické upratovanie a dodávku hygienických a čistiacich potrieb. V širšom priemysle máme čo ponúknuť navyše. V priemyselných a výrobných halách čistíme podlahy, odstraňujeme ropné látky a olej. Zameriavame sa na výškové čistiace služby a v neposlednom rade aj na vysokotlakové čistenie potrubia a kanalizácie. Elektromechanické čistenie vykonávame profesionálnymi čističkami odpadov a odtokov. Viac info v malom blogu. 




Vysokotlakové čistenie rúr, potrubia, odkvapov a kanalizácie
 
Ak potrebujete prečistiť kanalizáciu do priemeru 300mm, alebo dažďové žľaby, frézovanie koreňov, či odstránenie tukov, obráťte sa na nás. Tento typ čistenia je založené na systéme benzínového motora, kvalitnej hadice a vysokotlakového čerpadla. Tryska sa nachádza na konci hadice. Práve do nej zariadenie tlačí vodu. Práve tento stroj ponúka tlak 180 až 250 barov. Prietok je 30 litrov za minútu. Dĺžka hadice je 40 m. Práve vďaka nej sa dá prečistiť i veľmi dlhá kanalizácia.

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt tryska rothenberger fotos

Na čistenie potrubia používame vysoký prietok vody. Nie je dôležitý tlak, ale vysoký prietok vody. Z tohto dôvodu vám vieme vyčistiť aj tie najznečistenejšie potrubia. Domácnosti, firmy a komunálna sféra je pre nás zaujímavá a radi pre vás vykonáme profesionálne čistiace služby. 

Naše špirály na čistenie potrubia. Silné, ohybné a kompaktné. Vhodné pre domácnosti, firmy a komunálna sféru.
 
Elektromechanické čistenie rúr, potrubia a kanalizácie
 
V prípade potreby krtkovania kanalizácie do priemeru 200mm, alebo sifónov, sprchových kútov, umývadiel, vaní, kanalizačných stúpačiek, pisoárov, WC, usadenín alebo vyfrézovania tukov, vedzte, že toto všetko vám vieme poskytnúť. Práve elektromotor, ohybné železné špirály sú základom a umožňujú kvalitné krtkovanie uvedených predmetov. Nesmieme opomenúť koncovky rôznych tvarov, práve tie umožňujú kvalitné a dôkladné prečistenie kanalizácie.

Naša technika. Maximálne flexibilná pre rôzne typy potrubia.
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt R 600 rothenberger fotos

Prečo práve naša firma IB Rein?

Pracujeme s technikou na čistenie kanalizácie od roku 1994. Disponujeme kvalitnými strojmi, ktoré pracujú s vodou alebo pomocou špirál. Vodné alebo mechanické krtkovanie je závislé od toho, ako sa na to pozrieme odborným okom. Zákazník sa nemusí báť opätovného zanesenia potrubia. Na inšpekciu používame profesionálne inšpekčné kamery, ktoré detekujú chybné alebo narušené potrubie. Naša firma je značkou kvality


Naše lokality
 
Naša firma IB Rein vám ponúka špičkové tlakové čistenie potrubia a elektromechanické čistenie kanalizácie v nasledujúcich lokalitách. Bratislava, Staré Mesto, Ružinov, Vrakuňa, Podunajské Biskupice, Nové Mesto, Rača, Vajnory, Karlova Ves, Dúbravka, Lamač, Devín, Devínska Nová Ves, Lamač, Záhorská Bystrica, Petržalka, Jarovce, Čunovo, Rusovce, Senec, Pezinok, Svätý Jur, Modra, Trnava, Malacky a oblasť Záhorie. Pre iné lokality nás neváhajte tiež kontaktovať. 

Čistenie potrubia, odkvapov, ríms vykonávame aj v mestách: Bratislava, Malacky, Trnava, Pezinok, Senec, Trenčín, Liptovský Mikuláš, Ružomberok, Poprad, Čadca, ....
 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.