Bezprašné pieskovanie
 
Firma IB REIN ponúka profesionálne čistiace služby zamerané na priemysel, komunálnu sféru a domácnosti. V ponuke služieb nájdete portfólio, ktoré je zamerané na administratívne, komerčné a rezidenčné objekty. Disponujeme niektorými doplnkovými čistiacimi službami, ktoré zdobia našu firmu.

Naša firma je rodinného charakteru a ponúka kvalitné práce. Našim mottom je zameranie na detail, pretože detail rozhoduje o kvalite.

Bezprašné otryskávanie terazzo- kamenných schodov
Naša firma umožňuje renováciu schodov v uzavretých miestnostiach absolútne bezprašne a to netypickým bezprašným pieskovaním. Jedná sa o mini zbrus povrchu kameňa za cieľom absolútnej renovácie kamenného povrchu. Bezprašné pieskovanie kameňa je našou špičkou v oblasti profesionálnych čisticich prác.



Bezprašné otryskávanie- pieskovanie povrchov
Klasické otryskávanie- pieskovanie vykonávame na stavbách a v komunálnej sfére, kedy potrebujeme odstrániť silné vrstvy znečistenia, koróziu a hrdzu. Zámerne sme zaradili do nášho portfólia aj bezprašné pieskovanie, ktoré je vhodné na menej náročné úlohy.



Pieskovanie, ktoré je vykonávané špičkovou technikou je vhodné do uzavretých priestorov. Absolútne bezprašný proces tryskania abrazívnym médiom zaručí perfektné výsledky. Bezprašné pieskovanie odporúčame na odstraňovanie povrchových vrstiev z betónových priečok, dreva a všade tam, kde sa jedná o citlivé čistiace práce.

Bezprašné pieskovanie vykonávame aj na stropoch. Stáva sa nám, že pohľadový betón je znečistený od debnenia, alebo sa pri novostavbe zašpinia steny tak, že ich nevieme inak očistiť. Bezprašné otryskávanie je vhodné aj na odstránenie graffitov. Výhodou pri odstraňovaní graffitov je fakt, že  nepoužívame chémiu. Jedná sa o perfektný ekologický čistiaci proces so žiadnym vplyvom na prírodné prostredie.


Ekologický podtón našich služieb
Z nášho presvedčenia vyplýva, že radíme do nášho portfólia ekologické čistiace služby
  • Čistenie fasád teplou vodou
  • Umývanie solárnych panelov teplou vodou
  • Odstraňovanie buriny horúcou vodou
  • Parné čistenie
  • Bezprašné pieskovanie
  • Čistenie suchým ľadom
  • Otryskávanie povrchov vodným lúčom 500 – 1000 – 3000 bar

Viac o našich službách sa dozviete na web stránkach

www.tryskaniesuchymladom.sk
www.perfektnepodlahy.sk
www.industrialcleaning.sk

 
Naše služby ponúkame v nasledovných mestách: Bratislava a okolie, Malacky, Senec, Pezinok, Šamorín, Dunajská Streda, Galanta, Sereď, Nitra, Komárno, Levice, Nové Zámky, Senica, Topoľčany, Trenčín, Trnava, Piešťany, Nové Mesto nad Váhom, Šaľa, Hlohovec, Žilina, Čadca, Ružomberok, Liptovský Mikuláš, Poprad, Prešov, Banská Bystrica, Brezno. 

 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.