Firma IB Rein v Bratislave je profesionálnym predajcom čistiacej techniky Kärcher a autokozmetiky Autoglym. Predávame špeciálnu chémiu na čistenie automobilov, nákladných áut a dopravných prostriedkov. V našom portfóliu nájdete aktívne peny, čistiace prostriedky na plasty, pneumatiky a disky. Tento rok sme doplnili portfólio aj o dezinfekčný prostriedok pre prieduchy klimatizácie. Pre tvrdý priemysel ponúkame odstraňovače betónu. Náš sortiment je hlavne určený pre profesionálne umývacie centrá. Naša autokozmetika je vhodná prakticky pre každého. Nájdete u nás aj bohaté príslušenstvo ako napríklad teleskopické kefy na umývanie, mikrovláknové handričky na leštenie, rozprašovače alebo napeňovačku, ktorá je pripojená na kompresor.

Neváhajte si požičať niečo z našej čistiacej techniky.
 
Aktívne peny
 
Kärcher a Autoglym aktívne peny používame na bezdotykové umývanie áut. Aplikácia aktívnej peny na znečistený povrch je jednoduchá. Používame profesionálnu napeňovaciu trysku, ktorá je pripojená na tlakový čistič. Bohatá a hustá aktívna pena strieka na povrch auta a narúša špinu. Následne môžeme auto umyť poriadnym tlakovým čističom (odporúčame horúcu alebo teplú vodu). Po aplikácii aktívnej peny ostáva povrch pekne lesklý s krásnym vizuálnym filmom.
 
V letných mesiacoch lieta v ovzduší veľké množstvo hmyzu. Autokozmetika Autoglym ponúka chemický prostriedok, ktorý je možné dostať aj vo forme aditíva. V praxi to znamená, že aditívum primiešame do aktívnej peny a nanášame spolu na povrch. Výsledky sú výborné. Zlatou cestou je spojenie čistiacej chémie Kärcher a autokozmetiky Autoglym. 


 
Naše odporučenie
 
Z praxe odporúčame jednoznačne tlakové čističe na naftový ohrev. Horúcovodné tlakové čističe produkujú horúcu vodu a zmývanie špiny je podstatne rýchlejšie a efektívnejšie ako pri studenej vode. Zlatý stredný priemer pri 60 stupňovej vode je ideálny. Po napenení auta, kde zmývame špinu veľmi studenou vodou nie je efekt  okamžitý. Odporúčame používať aj špongie.
 
Autoglym je najvhodnejšia aktívna pena. Určená pre profesionálne účely a uspokojí kľudne aj drobných živnostníkov vplyvom svojej zaujímavej ceny. Aktívne peny Autoglym a nová dvojzložková chémia Autoglym sú určené hlavne na väčšie autá, nákladné autá, bagre alebo kamióny.
 
Po aktívnej pene nasleduje voskovanie
 
Nanášanie vosku Autoglym Super Resin Polish by sme odporučili pri maximálnej čistote povrchu auta. Aplikácia voskov na karosériu je možná viacerými spôsobmi.
 
  1. Manuálny postrekovač
  2. Manuálne nanášanie
  3. Nanášanie vosku pomocou tlakového čističa
 
Náš postreh
 
Vosky Kärcher a Autoglym samozrejme pôsobia na povrch ošetrujúco a majú výborný konzervačný účinok. Po navoskovaní auta sa môžeme pustiť ihneď do leštenia skiel. Používame mikrovláknovú handričku a sklá budeme mať krásne lesklé.



 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.