Čistenie a leštenie podláh z terrazzo, mramor, kameň, kameninová dlažba, granit, terakota, keramická dlažba. Kryštalizácia prírodného a umelého kameňa s obsahom vápnika. Všetky tieto podlahy vie veľmi dobre vyčistiť profesionálna čistiaca firma IB REIN v Bratislave, Trenčíne, Malackách, Trnave, Nových Zámkoch, Nitre, Žiline, Liptovskom Mikuláši, Ružomberku, Poprade, Čadci. Ponúkame špičkové čistiace služby zamerané na čistenie, leštenie, voskovanie, impregnáciu podláh. Ponúkame  skutočnú kvalitu pre firmy, priemyselné fabriky a domácnosti. Neváhajte nás kontaktovať



Čistenie a leštenie podláh terrazzo a  mramor
 
Naša firma IB REIN ponúka čistenie, leštenie a kryštalizáciu podláh z terrazza a mramoru. Metóda kryštalizácie je chemicko- mechanický proces, kedy dochádza k čisteniu povrchu podláh. Výsledkom je stav, kedy podlaha nadobudne svoj nový krásny lesklý vzhľad a vytvrdí sa tj. bude odolnejšia. Po našich čistiacich prácach je podlaha okamžite pochôdzna.
 
Čistenie kameňa?
Čistenie kameňa a podláh z kameňa vykonávame bez chémie a čisto mechanicky. Naša špeciálna diamantová čistiaca technika čistí a leští kameň do úplného detailu. Výsledkom je krásna čistá podlaha.

čítajte ďalej.......
 
Kryštalizácia prírodného a umelého kameňa s obsahom vápnika
 
Zameriavame sa na kryštalizáciu prírodného a umelého kameňa s obsahom vápnika. Kryštalizovať- čistiť je možné pomocou kyseliny kremičitej. Každá podlaha z obsahom vápnika obsahuje uhličitan vápennatý tj. z chemického hľadiska hovoríme, že ide o soľ z vápnika. Mimochodom, kyselina uhličitá je veľmi slabá kyselina a vie ju potlačiť aj iná silnejšia kyselina. Výsledkom našich čistiacich prác je robustný a vytvrdený povrch, tj. podlaha je uzatvorená. Pomocou našich čistiacich prác- kryštalizácie dosiahneme, aby podlaha nadobudla dlho trvajúci lesk. Výhodou je aj fakt, že po čistiacich prácach sa podlaha lepšie udržuje čo má ekonomický vplyv na podlahu.
 
Čistenie kamenina, kameninová dlažba, odstránenie cementového povlaku z kameniny
 
Kamenina, kameninová dlažba je veľmi kvalitná. O tom naznačuje aj proces výroby. Veľmi jemný minerálny prášok s živcom a fluoritom a kameňom sa lisuje pod veľmi vysokým tlakom. Kameninová dlažba v procese neprijíma veľmi veľa vody. Teplota vypaľovania v peci je približne 1200 stupňov Celzia. Pre tieto dôvody je kameninová dlažba veľmi odolná voči opotrebeniu. Píšeme o kvalitnej dlažbe, o ktorú je potrebné sa starať.
 
Ponúkame čistenie a údržbu podláh z kameňa. Kameň navyše vieme čistiť diamantovou technikou. O tom sme písali už vyššie. Ak máte problém s cementovým povlakom na kameni odporúčame kontaktovať našu firmu IB REIN. Nie je vhodné míňať veľké množstvo chemických prostriedkov. Je potrebné kameň čistiť viac mechanicky ako chemicky.
 
Čistenie podláh granit,  odstránenie cementového povlaku granit
 
Čistenie podláh z granit a odstraňovanie cementového povlaku považujeme za menej náročne ako pri odstraňovaní nečistôt z kameňa a mramoru. Granit je veľmi citlivá kyselina na alkálie. Dôležité je vedieť, že granit nie je vápenec! Odstránenie cementového povlaku z podlahy granit je možné pomocou chémie a vhodných padov. S touto podlahou vám vieme tiež pomôcť a vyčistiť na výbornú.
 
Čistenie podláh terakota
 
Pri výrobnom procese je základom pre terakotu vápnitý slieň. V procese výroby sa voda premieša s hlinou a vyhnetie. Vypaľuje sa pri teplote 1050 stupňov Celzia. Typickým vzhľadom je červeno- hnedá farba s jemne drsným povrchom. Pri čistení je potrebne rešpektovať, že podlaha teracota je citlivá na mastnotu a olej. Táto podlaha je veľmi savá, tj. ak vylejeme olej na túto podlahu tak sa olej vsiakne do podlahy. Pri čistení neváhajte osloviť našu firmu IB REIN. Radi vám pomôžeme pri problémoch s znečistenou podlahou.
 
Čistenie keramickej dlažby
 
Keramická dlažba je sfarbená v celej svojej štruktúre. Keramická dlažba je pekná lesklá dlažba, ktorá si vyžaduje starostlivosť. Veľa zákazníkov by chcelo míňať finančné prostriedky na impregnáciu keramickej dlažby. Na druhej strane vieme, že v praxi chýba kvalitná údržba takejto dlažby. Čistenie keramickej dlažby je nutné takmer každý deň pre zachovanie jej pekného povrchu. Impregnáciu neodporúčame. Pre viac informácií ohľadne čistenia keramickej dlažby nás neváhajte kontaktovať.
 
Čistenie protišmykovej dlažby a aplikácia protišmykového náteru
 
Kvalitná protišmyková dlažba musí mať svoju štruktúru. Na jej povrchu sa nachádzajú rôzne výstupky a je drsná. Na druhej strane aplikujeme rôzne protišmykové nátery na pekné lesklé dlažby, ktoré nie sú drsné. Všetky naše vosky a polymérové disperzie obsahujú kvalitné protišmykové zložky. Pre záujem o čistenie protišmykovej dlažby a aplikáciu protišmykových náterov nás neváhajte kontaktovať.

Protišmykový náter- podlaha z PVC
 
Čistenie epoxidovej podlahy
 
Čistenie epoxidovej podlahy vykonávame hlavne v priemyselných halách a priemyselných kuchyniach. Epoxidová podlaha je veľmi odolná na opotrebenie. Taktiež je nutné rešpektovať fakt, že sa ľahko zoderie pri chémiách, ktoré majú vysoké pH. Či ste fabrika alebo priemyselná kuchyňa môžete využiť naše čistiace služby zamerané na podlahy. Vyčistíme vám epoxidové podlahy od silného znečistenia ako je olej a mastnota.
 
Čistenie podláh z kamenného koberca
 
Kamenný koberec je podlaha, ktorá obsahuje štrk a piesok, ktoré sú zlepené živicou. Kamenný koberec je drsný povrch a veľmi citlivý na mechanické čistenie. Pri neodbornom používaní je možné takúto podlahu doslovne vydrať. Preto je dôležité dodržiavať niektoré mechanické a chemické čistiace postupy. Neváhajte nás kontaktovať pre záujem o čistenie podláh z kamenného koberca.
 
 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.