Čistenie a rezanie vysokotlakovým vodným lúčom
Čistenie a rezanie vysokotlakovým vodným lúčom realizuje na Slovensku firma IB REIN, ktorá pôsobí pre každý segment trhu. Naša firma realizuje rôzne čistiace práce, ktoré sú vhodné pre chemický, stavebný, automobilový, farmaceuticky, hutnický, elektrotechnický a banský priemysel. Naše využitie nájde aj domácnosť pri prácach, s ktorými si nevie dať rady.



V našej službe čistenie a rezanie vodným lúčom nájdete oveľa viac. Je to špecifická činnosť, ktorá si vyžaduje odborný prístup. Trvalo nám veľmi dlho, kým sme zadali do nášho portfólia túto výnimočnú službu. Tešíme sa, že môžeme vykonávať tento typ prác prakticky kdekoľvek od roku 2018. 



Rezanie vysokotlakovým vodným lúčom
Ak nemôžeme používať abrazívne médium a iné techniky na rezanie, ktoré produkujú prach a znečistenie musíme používať iné systémy, ktoré sú maximálne efektívne. Rezať môžeme aj vodným lúčom. Ako je to možné? Jednoducho. Naše stroje sú schopné produkovať veľmi silný tlak, ktorý dokáže rozrezať betón, kameň alebo aj dlažbu. Je špecifické odkôrovať stromy vysokým tlakom, čo sa nám stalo pár krát. Je úplne normálne strhávať cement, betón a rôzne tvrdé znečistenie na povrchoch vodou.

Čistenie a otryskávanie kameňa

 
Čistenie vysokotlakovým vodným lúčom
Vysokotlakové čističe firmy IB REIN dosahujú ako sme napísali vyššie veľmi vysoké parametre, čo sa týka tlaku. Čistiť je možné pomocou vysokotlakového čističa, ktorý dokáže bez abrazív a chémie strhávať rôzne tvrdé usadeniny z povrchov. Naša firma čistí s horúcou vodou, ktorá všetkému dodáva jasný ráz.

Odstraňovanie cementu z podlahy

 
Aké práce realizujeme?
Čistenie lodí a vodných diel
Príprava betónových plôch pred ďalšou úpravou
Odkrývanie zaliatych konštrukcií v betóne
Strhávanie farby a starých náterov
Čistenie kameňa a renovácia kameňa
Rezanie kameňa, rezanie tvrdých materiálov
Odstraňovanie cementu
Strhávanie kôry zo stromov
Čistenie nádrží a výmenníkov

 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.