Firma IB Rein Vám ponúka profesionálne čistenie vagónov a veľkokapacitných kontajnerov. Zameriavame sa aj na čistenie a dezinfekciu silne znečistených interných priestorov. Dlhodobo sa venujeme  špeciálnym upratovacím a čistiacim službám v rôznom rozsahu. Pre čistenie vagónov a kontajnerov používame profesionálne tlakové čističe. Pôsobíme v Bratislave a okolí už od roku 1994. Firma disponuje aj viacerými doplnkovými čistiacimi službami




Čistenie tlakovým čističom
Profesionálne čistenie tlakovým čističom je čistenie za pomoci horúcej alebo studenej vody pod silným tlakom vody. Vyššiu efektivitu prevedenej práce zabezpečuje tlakový čistiť s vysokým prietokom vody v kombinácii so silným tlakom vody. Používame profesionálne tlakové čističe s ohrevom, ale taktiež aj bez ohrevu vody. Touto formou čistenia je možné efektívne zmyť špinu ako z vagónov, či kontajnerov, zároveň aj zo stavebných stojov,  veľkých dopravných prostriedkov ako napríklad autobusov, kamiónov, lietadiel, či vrtuľníkov. 
 
Čistenie dopravných vagónov
Čistenie vagónov je náročná čistiaca práca. Povrch je často znečistený od oleja, tukov a hrdze. Naša technika zvládne vyčistiť akékoľvek znečistenie. Na hrdzu používame tryskacie zariadenia. Silný vzduch a kvalitné abrazívne médium odstraňujú hrdzu. Na boj proti oleju používame vysokotlakové čističe na naftový ohrev. Horúca 90 stupňová voda a tlak 250 barov výborne povrch odmastňujú. A v neposlednom rade si vieme dať rady aj s prírodným znečistením. Odpad vieme veľmi rýchlo povysávať a zlikvidovať pomocou našich výkonných vysávačov. 
 
Čistenie kontajnerov a smetísk
Naša firma IB Rein ponúka profesionálne čistiace služby rozšírené aj o čistenie kontajnerov a smetísk. Veľkokapacitné kontajnery sú často znečistené od oleja, ropných látok, tukov a klasického páchnuceho znečistenia. Naša firma disponuje kvalitnou technikou na odbúranie pachu zo smetiska a v neposlednom rade vieme vyčistiť smetné koše a smetiská na výbornú. Čistiace práce vykonávame ekologicky a to horúcou vodou a silným tlakom vody. Znečistenú vodu od smetí odsávame vysávačmi. Naša služba čistenie smetísk a kontajnerov je zameraná na firmy a súkromné osoby. Čistenie kontajnerov vykonávame v bytových domoch, na skládkach, v administratívnych budovách a výrobných podnikoch. 
 
Pieskovanie – otryskávanie povrchov
Pre kompletnú renováciu a odstránenie najťažšie odstrániteľných nečistôt máme pre vás pripravenú službu pieskovania – otryskávania povrchov. Touto technológiu pripravíme povrch na ďalšiu úpravu. Za pomoci pieskovania je možné znečistený povrch zbaviť mastnoty, hrdze, oleja, korózie, farby. Povrchová úprava pieskovaním je metóda, pri ktorej sa tryska nasávajúca abrazívne médium pripojí k tlakovému čističu alebo pieskovaciemu zariadeniu s vysokým tlakom vody alebo vzduchu. Používame viacero alternatív abrazívneho média. Piesok, drvené sklo, či orechová škrupinka sú najčastejšie používaným abrazívnym médiom. Výber záleží od vlastností čistených povrchov. Pre citlivé povrchy, či pre zariadenia citlivé napríklad na vzplanutie je najvhodnejšou alternatívou použitie orechovej škrupinky.

 
Cena za čistenia práce
Presnú cenovú ponuku Vám radi poskytneme na základe obhliadky, či vzájomného odkomunikovania vašich požiadaviek vzhľadom na  široké spektrum možných prevedených prác závislých na veľkosti čisteného povrchu, jeho znečistenia a výberu metódy vhodnej na efektívne vyčistenie. Neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať.

 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.