Čistenie bazénov Bratislava, Trnava, Malacky, Žilina, Nové Zámky, Trenčín, Liptovský Mikuláš

Čistenie bazénov vykonávame všade tam, kde sa jedná o veľmi silné znečistenie spôsobené vodným kameňom a prírodou. Špecializujeme sa viac na priemyselné čistiace práce, preto je pre nás ambíciou vykonávať zložité a náročné čistiace úlohy. Sme rodinná firma, ktorá pôsobí na trhu od roku 1994. Zameriavame sa na detail, pretože detail rozhoduje o výsledku práce. Firma IB REIN je dnes inovatívna čistiaca firma, ktorá ponúka kvalitu. 



Čistenie bazénov na území západného Slovenska vykonávame rôznymi spôsobmi. Disponujeme robustnou čistiacou technikou, ktorá ponúka priemyselné parné čistenie, vysokotlakové čistenie horúcou vodou až do tlaku 500 barov, tryskanie suchým ľadom. Všetky uvedené služby sú vhodné aj na čistenie a dezinfekciu bazénov.

Svoju činnosť zameriavame aj pre domácnosti. Je pre nás zaujímavé, ak môžeme vyčistiť aj menšie bazény, ktoré sa nachádzajú v rodinných domoch. Ekologické čistenie bazénov zohráva kľúčový aspekt v čistiacom procese. Výhradne používame čistú vodu, chémia sa používame výnimočne. Ekologický aspekt našich služieb sme zakomponovali do hodnôt firmy. Ako sme napísali vyššie v tomto článku, disponujeme strojmi, ktoré dokážu produkovať tlak 500 bar pri 95 stupňovej vode. Vodný kameňa  a iné znečistenie nemá šancu.

Naše vysokotlakové zariadenia sú na prívese alebo bez prívesu.

Čistenia a dezinfekcia bazénov nie je jednou jedinou službou, na ktorú sa zameriavame. V našom portfóliu nájdete viacero zaujímavých činností: čistenie a dezinfekcia priemyselných kuchýň, pieskovanie- otryskávanie povrchov, špecializácia sa na podlahy a povrchy, odmastňovanie, odsávanie vody, čistenie ozónom a mnohé iné.

Našu kompletnú činnosť nájdete na web stránkach:
www.industrialcleaning.sk
www.ibrein.sk
www.perfektnepodlahy.sk
www.tryskaniesuchymladom.sk
www.bratislavskahavarijna.sk

 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.