Čistenie kovocých povrchov suchým ľadom
 
Máte záujem vyčistiť železné, oceľové alebo iné kovové povrchy a materiály? Potrebujete odstrániť hrdzu, koróziu alebo iné znečistenie spôsobené časom, počasím alebo prírodou? Nutne potrebujete odstrániť staré farby, laky, nátery, nástreky, sadze alebo podobné znečistenie? Prípadne oleje, mastnotu, mazivá alebo tuky? Naša firma IB REIN ponúka efektívne a ekologické čistenie suchým ľadom s cieľom dostať povrchy do úplnej očisty. 





Kompletné portfóliu našej firmy si môžete prezrieť na web stránke www.ibrein.sk


Prečo čistíme kovové povrchy práve suchým ľadom?
Kov je tvrdý a veľmi špecifický materiál, podliehajúci korózii, z toho dôvodu je mimoriadne vhodné pristupovať k čisteniu práve suchým ľadom. Suchý ľad je šetrný k povrchu, neničí ho ani nijak nedeformuje, či neznehodnocuje ho, ani jeho štruktúru. Zmrazené pelety s teplotou -79 stupňov Celzia po dopade na znečistený povrch miznú. Pri prácach neostáva žiadna voda a ani abrazívne médium, ktoré sa používa napríklad pri pieskovaní. Výhodou zmrazených peliet je fakt, že zmrazia znečistenie, ktoré sa zmrští a ľahšie odpadá. Je ho možné používať i tam, kde z nejakých dôvodov nie je možné pristúpiť k čistenou horúcou vodou alebo abrazívnym médiom. 
 

Naša tryskacia technológia suchým ľadom je závislá na výkonných kompresoroch. Disponujeme kvalitnými kompresormi, ktoré vyvíjajú silný tlak a prietok vzduchu. Práve tlak a prietok vzduchu sú potrebné pri odstraňovaní hrdze, farby a laku. Dokážem otryskávať silné znečistenia tak, aby bol výsledný efekt perfektný.

Čistenie kovových povrchov od cementu a extra silného znečistenia
Naša firma čistí extrémne znečistené stavebné priestory, techniku a povrchy, ktoré boli na stavenisku viac mesiacov. Naše vysokotlakové stroje s tlakom 500 bar – 1000 bar – 3000 bar odstraňujú všetko.

A čo iné znečistenie?
Okrem vyššie spomenutých nečistôt vieme odstrániť napríklad i obhoreniny a obhorené časti z dreva po požiari - drevene trámy, podkrovie, chaty, chalupy, apod. a očistíme i drevene zruby. Čistíme interiér lakovní, kuchýň, odstraňujeme omietky na stenách, domoch, budovách, apod. Čistíme priemyselné a výrobné stroje a techniku, potravinárske vybavenie a iné priestory, materiály a priestory.

Cenník čistenia suchým ľadom na základe objemu znečistenia. 
 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.