Čistenie od plesní v potravinárstve. Profesionálne čistiace služby pre potravinársky priemysel a kuchyne.
 
Potrebujeme vyčistiť plesne v potravinárskej fabrike na výrobu a spracovane potravín? Nachádza sa pleseň v hale, kde sa spracúvajú potraviny? Alebo sa nachádza pleseň v pivniciach, ktoré potrebujete dezinfikovať? Prevádzkujete reštauráciu a potrebujete vyčistiť a vydezinfikovať kuchyňu? Áno, všetky tieto činnosti vykonáva profesionálna čistiaca firma IB REIN, ktorá podniká na trhu od roku 1994.



Disponujeme službami, ktoré nájdete v priemysle, výrobe, komunálnej sfére a naše služby využije aj každá domácnosť. Sme rodinne založená lokálna spoločnosť, ktorá si zakladá na 100% kvalite prác.
 
Čistenie od plesní v potravinárstve
Plesne vieme zničiť a priestor riadne vydezinfikovať. Našou výhodou je robustná čistiaca technika a kvalifikovaná pracovná sila. Dokážeme vojsť do kontaminovaného prostredia, tak prečo by sme neprišli do priestoru, kde sú plesne? Je to pre nás normálna práca. Čistíme a dezinfikujeme priestor od plesní. Môže sa jednať o vývarovňu, kuchyňu a tiež potravinársky závod. Zväčša čistíme a dezinfikujeme horúcou parou a horúcou vodou.
 
Priemyselné čistenie parou
Priemyselné čistenie parou je vhodné práve na veľmi citlivé pracovné miesta, kde sa musia dodržiavať maximálne hygienické štandardy. Profesionálne čistenie parou je vhodné na maximálnu dezinfekciu priestoru. Robustná technika produkuje silný lúč horúcej pary a tak vieme vyčistiť nedostupné miesta.
 
Vysokotlakové čistenie horúcou vodou
Alternatívou k priemyselnému čisteniu parou je vysokotlaková vodná technológia, ktorá dosahuje až 500 barov. Kombinácia horúcej vody a tlak je bezkonkurenčná pre čistenie a dezinfekciu priestorov. Veľmi často prevádzky na spracovanie potravín doslovne vystriekame horúcou vodou a odplavia sa všetky nánosy znečistenia.

Pre koho vykonávame čistenie v potravinárstve? Mäsokombináty, liehovary, miesta vhodné na klíčenie jačmeňa, kuchyne, priemyselné pekárne, pivárne a mnohé iné.

Naše služby nájdete v nasledovných mestách a ich priľahlých oblastiach: Bratislava, Nové Zámky, Nitra, Trenčín, Malacky, Žilina, Banská Bystrica, Ružomberok, Liptovský Mikuláš, Poprad, Prešov, Brezno.

Naše kompletné portfólio nájdete na web stránkach:
www.tryskaniesuchymladom.sk
www.ibrein.sk
www.perfektnepodlahy.sk
www.industrialcleaning.sk
www.bratislavskahavarijna.sk

 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.