Profesionálna čistiaca firma IB REIN ponúka kvalitné čistenie podláh rôzneho druhu. Zameriavame sa na čistenie drevených podláh, laminátových podláh, kobercov, PVC podláh, korku a linolea. V našom portfóliu nájdete aj čistenie mramoru, terrazzo a kamenných podláh. Disponujeme kompletnou ponukou starostlivosti o podlahy. Hlavnou činnosťou sú priemyselné čistiace služby a disponujeme niektorými špičkovými doplnkovými čistiacimi službami


 
Čistenie, voskovanie a leštenie drevených parkiet
Čistenie, voskovanie a leštenie drevených podláh a parkiet vykonávame pre firmy a domácnosti. Drevo je veľmi citlivé na vodu a preto neodporúčame čistiť parkety parným čističom. Para môže drevo poškodiť resp. narušiť jeho štruktúru. Výsledkom sú jemné fľaky na dreve čo poškodzuje dobrý vzhľad parkiet. Naša firma IB REIN vám ponúka kvalitné čistiace služby, ktoré sú zamerané na hĺbkové čistenie drevených podláh a parkiet. Navyše ponúkame jedinečné voskovanie parkiet a leštenie parkiet. Práve voskovanie a leštenie dodáva podlahe absolútne iný rozmer. Aplikujeme ochrannú vrstvu, ktorá chráni parkety. 

Navoskované a vyleštene drevené parkety

 
Čistenie, voskovanie a leštenie laminátových podláh
Čistenie, voskovanie a leštenie laminátových podláh a laminátu je podobné ako čistenie drevených podláh. Drevo a laminát nedobre znášajú vodu a preto neodporúčame čistiť laminát parou. V prípade, že máte parný čistiť použite prosím mikrovlákno, ktoré z časti zachytí horúci účinok pary. Laminát a drevo vieme čistiť, leštiť a impregnovať. Naša firma disponuje kvalitnými chemickými prípravkami a podlaha nadobudne krásny lesklý vzhľad. 
 
Čistenie, tepovanie a impregnácia kobercov
Čistenie, tepovanie a impregnácia kobercov je o niečom inom ako klasické čistenie vode odolných podláh. Koberce tepujeme klasickou technikou- hĺbkové tepovanie kobercov vodou a suché tepovanie kobercov. Pri klasickom systéme tepovania používame profesionálny tepovač, ktorý pracuje na princípe extrakcie. V prípade suchého tepovania nepoužívame vodu. Aplikujeme na koberec chemicky napustené piliny, ktoré zapracujeme do koberca. Následne sa koberec povysáva vysávačom. Naša firma vykonáva zároveň dezinfekciu kobercov a podlahových krytín. Všetky naše prípravky sú zároveň dezinfekčné. 
 
Čistenie, voskovanie a leštenie PVC podláh
Čistenie, voskovanie a leštenie PVC podláh odporúčame pre všetky typy PVC podláh, ktoré sú poškodené alebo stratili svoj vzhľad. V prípade nového PVC odporúčame aplikovať polymérovú disperziu, ktorá vytvára ochranný film. Podlahy z PVC sa vcelku veľmi dobre čistia. Určite neodporúčame aplikovať chémiu s vysokým pH na vode odolné podlahy ako je PVC. Nechajte si radšej poradiť od profesionálov. Neváhajte nás kontaktovať

Polymérová disperzia na PVC podlahe

 
Čistenie, voskovanie a leštenie korku a linolea
Čistenie, voskovanie a leštenie korku a linolea je obdobný proces ako pri vode odolných podlahách. Tento typ podlahy sa veľmi dobre čistí a udržiava. Opäť pozor na chémiu s vysokým pH! Korok a linoleum vieme veľmi dobre čistiť, voskovať a natiahnuť polymér pre nadobudnutie pekného vzhľadu podlahy. 

Čistenie, voskovanie, lakovanie a leštenie drevených podláh a parkiet vykonávame v nasledovných mestách:
Bratislava a okolie, Stupava, Malacky, Pezinok, Senec, Trnava, Galanta, Dunajská Streda, Veľký Meder, Hlohovec, Piešťany, Senica, Skalica, Myjava, Nové Mesto nad Váhom, Trenčín, Dubnica nad Váhom, Prievidza, Handlová, Partizánske, Bánovce nad Bebravou, Púchov, Považská Bystrica, Topoľčany, Levice, Nitra, Sereď, Šaľa, Nové Zámky, Komárno, Bytča, Žilina, Martin, Kysucké Nové Mesto, Čadca, Ružomberok, Liptovský Mikuláš, Dolný Kubín, Tvrdošín, Banská Bystrica, Brezno, Rimavská Sobota, Revúca, Lučenec, Detva, Krupina, Veľký Krtíš, Zvolen, Žiar nad Hronom.
 
 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.