Firma IB Rein predáva a požičiava kamery na monitoring a diagnostiku potrubia. Upchatie, poškodenie alebo iný problém v potrubí vieme riešiť našou kamerou. Miesta, kam sa ťažko dostaneme, zákutia, trhliny alebo iné ťažko prístupné miesta sú náročné na viditeľnosť. Profesionál vždy povie, že kamera je do každej diery, U nás potvrdzujeme pravidlo.



V našej nájdete predaj a požičovňu inšpekčných kamier.

Inšpekčná kamera do priemeru potrubia 130mm
Audio a video záznam, približovanie a osvetlenie obrazu, čipová karta vsúvateľná do počítača, dlhý tlačný kábel, kvalitná dióda, to sú všetko parametre a komponenty, bez ktorých sa nezaobídeme. Zákazník sa nás často pýta, či zvládne detekovať problém aj keď nie je profesionál. Manipulácia kamery ja jedna vec, druhá vec je skúsenosť. Domácnosť resp. rodinné domy zvládnu používanie inšpekčnej kamery. Nemusíte sa báť, kameru vám požičiame na 24h a viac takže budeme mať dostatok času. Živnostníci resp. profesionáli majú k nám dvere otvorené pre prenájom kamery tiež.




Inšpekčná kamera do priemeru potrubia 300mm
Pri vyšších priemeroch potrubí musíme jednak poznať monitorovaciu techniku a na druhej strane byť profesionál. Pre firmy a živnostníkov ponúkame veľké monitorovacie kamery do priemeru potrubí 300mm. Odnímateľný displej, snímač, perfektný displej s rozlíšením a mnoho iných výhod uľahčia prácu. Vieme, že tento typ kamery sa môže pohybovať v rozmedzí 4000 až 5000 Eur, no zato jej využitie je obrovské. 


Čistička odpadov + Roloc senzor + kamera
Vieme pre vás zrealizovať predaj a požičovňu celej sústavy čističiek odpadov, kamier a senzorov na detekciu problémov. Kamery majú zabudovaný snímač v dióde a pomocou povrchových prístrojov vieme zamerať problém na presne určenom mieste. 



Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.