Keďže čistenie sauny je potrebné vykonávať pravidelne v závislosti od znečistenia, naša firma IB Rein vie ponúknuť služby v periodických cykloch. Naše parné čističe a chémia dôkladne saunu vyčistia a vydezinfikujú. V prípade potreby stroje aj zapožičiavame do vlastnej réžie. Para má 120 stupňov, čím výrazne zníži počet baktérii, ktoré sa nachádzajú v usadeninách v interiéri sauny. Para oproti chémii je oveľa účinnejšia a zdraviu viac prospešná. Naše čistiace parné stroje sú vhodné do sáun v domácnosti alebo do verejných wellness centier.  Princíp tvorby pary je založený na tlakovej nádobe, ktorá odoláva vysokým teplotám. 




Spa/wellness prevádzky

Bazény, sauny a kachličkové obloženie v priestoroch wellness centra si vyžaduje čistotu a poriadok. Parné čističe s aplikáciou chémie a spätným vysávaním nečistoty sú ako stvorené pre vás. Aj tu vieme nájsť riešenie pre čistotu.

Chemická dezinfekcia

Popri parnom čistení dezinfikujeme podlahy a priestory aj chémiou. Deratizácia je výnimkou, kde sa kladú pasce. Chemické dezinfekčné prostriedky, ktoré aplikujeme ručné alebo cez umývacie automaty sú dostatočne silné na to, aby sme zničili baktérie. Priemyselné haly a výrobné podniky, administratívne budovy a iné obytné komplexy vieme ošetriť aj chemickým zásahom.

Niečo z praxe o parnom čistení

Z praxe by sme vám chceli napísať pár slov. Parné čističe vhodné do domácnosti vedia dezinfikovať. Pokiaľ máte sprchovací kút silne znečistený od vodného kameňa budete potrebovať silnú chémiu na dočistenie. Tú samozrejme nájdete u  nás. V servisných dielňach sme odstraňovali tmel a olej parnými čističmi a výsledky boli veľmi dobré. Priemyselné kuchyne si nájdu cestu k parným čističom z dôvodu šetrenia peňazí na chémiu. Akékoľvek sklené plochy vieme umývať parou. Naše stroje obsahujú stierky s jemnou gumičkou a výsledok je znamenitý. Umývanie okien pomocou parných čističov odporúčame hlavne domácnostiam a priemyselným objektom. Postavebné upratovanie hál a predajní si vyžaduje dôkladné čistenie špár. Kľačať na kolenách je veľmi náročné. Tu odporúčame naše parné čističe na predaj/požičovňu alebo využite našu čistiacu službu.

Kondenzácia pary ako obrovská výhoda
Para kondenzuje. V praxi to znamená, že nebudeme mať kvantum vody na povrchu, ktorá musí byť odsávaná. 




Čistenie sáun a čistiace práce realizujeme v nasledovných mestách a ich blízkych okoliach: Bratislava, Malacky, Senica, Myjava, Pezinok, Senec, Galanta, Dunajská Streda, Trnava, Nitra, Komárno, Trenčín, Považská Bystrica, Žilina, Poprad, Košice, Michalovce, Prešov, Banská Bystrica, Martin, Prievidza, Zvolen, Nové Zámky, Spišská Nová Ves, Levice, Lučenec, Liptovský Mikuláš, Ružomberok, Topoľčany, Čadca, Rimavská Sobota, Hlohovec, Skalica, Zlaté Moravce, Banská Štiavnica, Piešťany, Brezno.

 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.