Vznikla vám havarijná situácia a máte kompletne zatopený byt? Potrebujete vysušiť navlhnuté steny od vody? Chcete rýchlo a efektívne vysušiť mokré parkety, koberce a iný typ podlahy? Neváhajte osloviť našu požičovňu v Bratislave, Žiline, Liptovskom Mikuláši. ktorá ponúka na prenájom sušiče kobercov a podláh. Naša firma IB Rein sa zaoberá aj havarijnou situáciou. V praxi to znamená, že vyrazíme priamo k vám. Zatopený byt, garáž, pivnica a parkovisko je pre nás častou prácou. Disponujeme kvalitnými vysávačmi, ktoré dokážu odsať kvantum vody za krátky čas. V prípade potreby neváhajte volať havarijnú službu Bratislava




Pre všetkých, ktorí si chcú požičať sušič kobercov a podláh
Profesionálny prístroj Kärcher AB 20 na sušenie kobercov, stavieb, stien, múrov a iných vlhkých povrchov je k dispozícii na predaj a požičovňu v našej firme. Sušenie vlhkých povrchov je realizované jednoduchým spôsobom. Sušič vlhkých povrchov pracuje v prevrátenej, kolmej alebo vodorovnej polohe. Výkonnosť sušenia je vďaka inovačnej technológii axiálnych krídel. Sušenie môžeme vykonávať v rôznych polohách. Stroj obsahuje viac dúchadiel, ktoré fúkajú na každú stranu. 

Fúkanie vzduchu v horizontálnej a vertikálnej rovine
Pomocou sušiča podláh a stien môžeme pohodlne sušiť všetky horizontálne a vertikálne polohy. Stroj obsahuje viac fúkadiel, ktoré produkujú silný tlak vzduchu. Môžeme sušiť podlahu a zároveň stenu. 



Za aký dlhý čas je suchý koberec alebo stena?
Všetko závisí hlavne od hĺbky premočenia steny, kvality povrchu a typu podlahy. Čo sa týka kobercov môžeme pokojne napísať, že sušenie je veľmi rýchle. Pokiaľ sa nachádza na kobercoch veľké množstvo vody vieme vám vodu odsať. Sušič kobercov vysuší koberec približne do 1h. Steny a tvrdé podlahy sú o niečo náročnejšie na sušenie. Stenu musíme sušiť približne 3h. Jarné alebo letné počasie nám môže pomôcť a skrátiť dobu sušenia. Naše sušiče sú výkonné a poradia si s akýmkoľvek vlhkým povrchom. 

Perfektná pomôcka po tepovaní- sušič kobercov Kärcher AB 20
Perfektnou pomôckou po tepovaní kobercov, sedačiek a iných podláh je sušenie. Sušenie kobercov je vykonávané silnou masou vzduchu, ktorá veľmi efektívne suší. Po tepovaní máme často koberce mokré. V letných mesiacoch to nie je problém, ale v zimných áno. Naše sušiče kobercov vám veľmi rýchlo vysušia povrch. Po tepovaní môžeme chodiť po kobercoch a nepoškodíme tak pekne vytepovaný vlas textílie. 

Zaujímavosti o prístroji na sušenie povrchov
Pohodlná preprava vďaka ergonomickému držadlu. Naše prístroje na sušenie povrchov sú vhodné na časté prenášanie. Kärcher AB 20 disponuje váhou 11kg.


Špičková technológia axiálnych krídel obsahuje výkonné dúchadlo, ktoré produkuje silnú masu vzduchu. Týmto môžeme veľmi dobre sušiť akékoľvek povrchy po zaplavení vodou alebo môžeme efektívne vysušiť tvrdé podlahy. 


 
Vďaka integrovanému držiaku kábla môžeme prakticky vysúvať a uložiť elektrický kábel. Kábel je počas prepravy veľmi dobre uchytený.



Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.