ČISTIČKA ODPADOV, KTORÚ OCENIA NIELEN PROFESIONÁLI!

Predstavujeme vám výkonný čistiaci krtkovací prístroj z produkcie uznávanej spoločnosti Rothenberger. Čím vyniká, aké sú jeho technické parametre a ako funguje? Prinášame vám odpovede a praktické informácie o tejto čističke.

Pre záujemcov o požičovňu čističiek odpadov neváhajte navštíviť našu web stránku požičovňa krtkovačiek.

V prípade záujmu o kúpu čističiek odpadov neváhajte navštíviť našu web stránku predaj čističiek odpadov. 


 
Charakteristika čističky odpadov s automatickým posuvom špirály
Zariadenie Rothenberger Rospimatic je špičkovým čistiacim prístrojom, ktorý je prednostne určený pre čistenie odpadov aj čistenie kanalizácie a môže sa používať pre potrubie s priemerom do 50 milimetrov. Vďaka hmotnosti okolo piatich kilogramov ide o stroj nenáročný na prenos aj manipuláciu, dosahuje výkon 630 W, až 950 otáčok za minútu a tak je čisté potrubie samozrejmosťou. Vzhľadom na svoj kompaktný vzhľad je ideálny pre použitie v úzkom a krátkom priestore, do ktorého iné prístroje nemajú prístup.

Netreba zabúdať, že Rothenberger Rospimatic je tiež čistička s automatickým chodom špirály, ktorá má priemer 8 mm a je dlhá sedem a pol metra. Špirála sa dá využívať prostredníctvom troch funkcií, ktorými sú vpred, späť a vpravo. Aj oceľové jadro špirály zohráva významnú úlohu v tom, že sa dokáže dostať do menej dostupných bodov, v ktorých môže následne efektívne odstraňovať nahromadené nečistoty. Špirála je automaticky navíjaná a uskladnená v kužeľovej hlave.


 
Čo ďalšieho by ste o tejto čističke odpadov mali vedieť
Nie je na škodu spomenúť taktiež bezproblémovú a komfortnú zmenu chodu, nakoľko prepínanie medzi predným a spätným chodom sa dá bezpečne realizovať pri plnej rýchlosti bez potreby prechytávania stroja. Krtkovačka Rothenberger dokáže elektronicky obmedziť otáčky špirály a regulovať rýchlosť svojho posuvu, čo značí, že sa môže adaptovať pre konkrétnu čistiacu prácu či požiadavky jednotlivých potrubí.



Ako vidíte, krtkovanie s elektrickým krtkom nemusí byť vôbec náročné, ak si pre tento účel zvolíte efektívne zariadenie typu Rothenberger čističky odpadov, či už patríte k profesionálnym používateľom alebo sa ho chystáte využívať pre pravidelné čistenie kanalizácií prípadne odpadov vo vašej domácnosti. K dispozícii máte tiež pestrú škálu zameniteľného príslušenstva použiteľného pre rôzne konkrétne prípady.

 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.