Kärcher ponúka špičkové profesionálne zametacie stroje pre zametanie a vysávanie znečistenia. V našej firme nájdete požičovňu zametacích strojov v externom a internom prostredí. Niektoré zametacie stroje obsahujú turbínu, takže princíp zametania/vysávania je rovnaký ako pri vysávači. Navyše, naše zametacie stroje Kärcher obsahujú kvalitné filtre pre bezprašnú filtráciu prachu. Kärcher zametacie stroje si môžete zakúpiť v kamennej predajni Kärcher v Bratislave, Liptovskom Mikuláši. Pre záujemcov o požičovňu veľkých zametacích strojov poskytujeme dovoz a odvoz strojov. Neváhajte kontaktovať požičovňu zametacích strojov Bratislava, Žilina, Liptovský Mikuláš.



Veľké zametacie stroje vieme doručiť v rámci celého Slovenska.

Vybrali sme si pre vás profesionálny zametací stroj, ktorý si môžete zakúpiť s verziou benzín a batéria. 


 
Čo by ste si pri výbere kvalitného zametacieho stroja Kärcher mali všímať a čo by v jeho výbave nemalo chýbať? Predstavíme vám stroj, ktorý vďaka svojmu výkonu a charakteristikám vyhovie aj požiadavkám náročných klientov.

Čo by ste o zametacom stroji Kärcher mali vedieť
Ak hľadáte efektivitu, životnosť a bezchybné fungovanie, môžete sa spoľahnúť na profesionálne služby s dlhoročnými skúsenosťami, aké nielen v oblasti zametacích strojov ponúka značka Kärcher. Spomedzi jej vyhľadávaných produktov vám odporúčame zamerať pozornosť na zametací stroj KM 75/40 W BP Pack Kärcher a KM 85/50 Kärcher, ktoré obsahujú nielen batériu, ale aj elektronicky riadenú nabíjačku. Vedie sa ručne, disponuje funkciou odsávania a vďaka filtru obsahujúcemu polyester je vhodný aj pre dlhodobé používanie.



Čo sa týka údržby a obmeny filtra, tieto činnosti nie sú časovo ani fyzicky náročné a nie je potrebné, aby ste počas údržby používali špeciálne náradie. Práca s týmto strojom je komfortná aj vzhľadom na jeho praktické ovládanie. Špina, ktorú stroj zachytáva sa hromadí v mobilnej nádobe na nečistoty, ktorej obsah sa z nej dá jednoducho a rýchlo odstrániť s pomocou úchytiek. Bočnú metlu môžete nastaviť do požadovanej polohy, podľa vašich potrieb a v závislosti od priestoru, v ktorom so strojom narábate, pričom možnosť nastaviteľnosti sa tiež spája s hlavným zametacím valcom.



Čo k stroju patrí a kde ho možno využívať
Model KM 75/40 W BP Pack Kärcher a model KM 85/50 Kärcher je príkladom strojov, ktoré sa dajú použiť tak pre vysávanie, ako aj zametanie, či sa už sústredia na bežnú špinu alebo na lístie počas jesenných mesiacov. Používatelia na ňom oceňujú taktiež schopnosť regulácie sacieho prúdu či pohon spojený s pojazdom smerom dopredu. Po zohľadnení podobných charakteristík sa nemožno čudovať, že tento precízny zametací stroj Kärcher sa teší rovnakej obľube v interiéri, ako aj vonkajších priestoroch, teda v exteriéri. Neváhajte si zabezpečiť zametací stroj KM 75/40 W BP Pack, či už pre súkromné alebo firemné účely. S výsledkami, ktoré vám prinesie, budete určite spokojní a jeho kúpu si budete rozhodne pochvaľovať aj v budúcnosti.

 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.