Mobilný Kärcher servis Poprad, Ružomberok, Liptovský Mikuláš, Čadca
 
Mobilný Kärcher servis sme zriadili pre možnosť servisného výjazdu priamo k zákazníkovi, aby nemusel nosiť stroje osobne na servis priamo do predajne Kärcher Liptovský Mikuláš. Mnoho zákazníkov v oblasti priemyslu disponuje veľkými Kärcher zariadeniami, ktoré sú dosť ťažké a ich prenos je značne obmedzený. Z týchto dôvodov ponúkame možnosť mobilného technického servisu Kärcher, ktorý vám môže priniesť náhradné diely Kärcher, príslušenstvo Kärcher alebo ako sme už napísali, transportujeme váš stroj priamo do servisného strediska Kärcher, zrealizujeme diagnostiku a po odsúhlasení sa pustíme do opravy. Opravený Kärcher stroj vám prinesieme opäť na pôvodné miesto.

NAŠA FIRMA PREDÁVA A SERVISUJE VÝLUČNE STROJE Z RADY PROFESIONÁL.

Pri navigácii sledujte naše informačné tabule s označením nášho loga


Naše všetky kamenné prevádzky Kärcher nájdete v mestách: 
Kärcher Bratislava
Kärcher Trenčín
Kärcher Liptovský Mikuláš

Viac info v kontakte

Naša firma poskytuje technický servis pre vysokotlakové čističe Kärcher, zametacie a umývacie automaty Kärcher, parné čističe Kärcher, vysávače Kärcher a iné. Servisujeme len Kärcher stroje v kategórii PROFESIONÁL! Vysokotlakové hadice, rotačné trysky, chémiu a mnoho iného príslušenstva vieme doručiť veľmi rýchlo. Kontrola strojov môže prebehnúť aj na mieste, nie vždy sa stáva, že je nutné zobrať stroj priamo na servis.

Naša firma poskytuje záručný a pozáručný servis značky Kärcher pre celé územie Slovenska. Naša predajňa Kärcher operuje pre mestá Liptovský Mikuláš, Poprad, Ružomberok, Prešov, Čadca, Brezno, Banská Bystrica a mnohé iné. Z veľkej časti je u nás možný aj prenájom vysokotlakových čističov, parných čističov, zametacích strojov s posedom, strojov na umývanie podláh s posedom- umývacie automaty, parných čističov, čerpadiel, čističiek odpadov a videoinšpekčných kamier. Disponujeme špičkovou požičovňou čistiacej techniky a náradia v regióne Liptov. Samozrejme vieme špecifické stroje a prístroje na viac dní doručiť aj do priľahlých miest.

Predajňa Kärcher v meste Liptovský Mikuláš ponúka veľmi kvalitné prístroje v rade profesionál. Zameriavame sa výlučne na profesionálnu čistiacu techniku vhodnú do priemyslu. Ponúkame špičkové zaškolenie, možnosť odskúšania si strojov až po samotné zabudovanie do danej prevádzky.

V prípade potreby kúpi Kärcher strojov, servisu alebo v prípade potreby náhradných dielov a príslušenstva Kärcher nás neváhajte kontaktovať.