Firma IB Rein je predajcom čistiacej techniky pre profesionálov. Vo svojom portfóliu máme rôzne typy produktov ako sú tlakové čističe, profesionálne vysávače, zametacie stroje, umývacie automaty, parné čističe a mnohé iné produkty značky Kärcher. V nasledujúcich riadkoch sme si pre vás vybrali prietokový ohrievač Kärcher, ktorý nahradí funkciu horúcovodného tlakového čističa. V miestach s maximálnym dôrazom na hygienické štandardy odporúčame umývanie horúcou vodou a silným tlakom. V Bratislave disponujeme kvalitnou Kärcher predajňou, kde vieme ponúknuť len to najlepšie. Pre zákazníkov, ktorí si chcú požičať tlakové čističe si môžu vybrať so širokej palety Kärcher vysokotlakových čističov. V prípade záujmu o prietokový ohrievač Kärcher kontaktujte nášho obchodného zástupcu




 
Prietokový ohrievač Kärcher- náhrada horúcovodného tlakového čističa v uzavretých priestoroch
Tento výrobok zančky Kärcher je prietokovým ohrievačom s elektrickým ohrevom. Definovali by sme ho ako tlakový čistič na horúcu vodu, ale nie je to tak. Funguje ako samostatná jednotka a to s riadiacou skriňou. Je možné dodať prístroj s časovým spínačom a takisto s diaľkovým ovládaním pre teplú ako aj pre studenú vodu. Výkon ohrevu je až 24kW. Minimálny objem prítoku je 1000(l/h). Maximálna pracovná teplota je 85 (°C). Hmotnosť prístroja je 42kg. Používame na tlakové čistenie v miestnostiach, kde nie je možné vypúšťať spaliny. Pripojiteľný na studenovodný tlakový čistič. Takto vieme v uzavretých priestoroch čistiť s horúcou vodou. Pre zákazníkov, ktorí by chceli vysokotlakové čističe s elektrickým ohrevom ponúkame výkonné stroje bez spalín. 

Stacionárné vysokotlakové čističe Kärcher na studenú a horúcu vodu
V priestoroch, kde je potrebné súčasne čistiť a dezinfikovať na viacerých miestach, je najideálnejšou voľbou stacionárny tlakový čistiť. Na výber je z dvoch možností stacionárnych tlakových čističov a to s ohrevom alebo bez ohrevu vody. Ak potrebujete čistiť s horúcou vodou alebo parou, k dispozícií je stacionárny vysokotlakový čistič s plynovým alebo naftovým pohonom. Vysokotlakový čistič s ohrevom účinne odstraňuje olejové a mastné znečistenie. Svoje využitie nájde pri stacionárnom umývaní áut v umývacích halách. Stacionárne vysokotlakové čistič Kärcher sa hodia všade tam, kde sa má súčasne čistiť a dezinfikovať na viacerých miestach.
 
Stacionárne vysokotlakové čističe bez ohrevu nedisponujú s vlastným ohrevom. Voda privádzaná do tlakového čističu môže dosahovať teploty 60-85℃. Veľkou výhodou je, že nezaberajú veľa miesta a súčasne je možné zapojiť až  15 paralelne prevádzkovaných pracovných nadstavcov.
 
Najväčšia výhoda stacionárnych vysokotlakových čističov - umývanie s 2 x pracovnou silou zároveň
Profesionálne stacionárne tlakové čističe s ohrevom vody (plyn, nafta) a studenovné tlakové čističe s výborným výkonom. Výhodou tlakových čističov stacionárnych je možnosť zapojenia 2 prevádzok. Počas umývania môžeme umývať s 2x miestami zároveň. Je to obrovská výhoda hlavne vo veľkých umývacích centrách. 
 
V priestoroch, kde nie je prívod horúcej vody a vysokotlakový čistič s možnosťou plynového alebo naftového ohrevu nie je možnosť inštalovať, je vhodnou alternatívou elektrický prietokový ohrievač.
 
Kde všade môžeme využiť profesionálne tlakové čističe?
Stacionárne vysokotlakové čističe nájdu svoje využitie hlavne v automobilovom priemysle, v umývacích halách a poľnohospodárstve. Najčastejšie bývajú zabudované priamo na mieste a pomocou hadicových rozdvojok je možné natiahnuť hadicu priamo k miestu, ktoré je čistené. Výhodou tlakových čističov je vysokotlaková pištoľ Easy Force s rýchlouzáverom Easy Lock. Najväčšou prednosťou tlakových čističov je tlak a prietok vody. Na základe týchto parametrov môžeme používať stroje v nasledujúcich oblastiach.
 
Chemický, potravinársky, spracovateľký, hutnický, farmaceutický, potravinársky, drevársky, rybárstvo a lesnícky priemysel. Pre každú oblasť priemyslu máme špecifické stroje. Je potrebné výber konzultovať s obchodným zástupcom.

V našej predajni nájdete široký sortiment profesionálnej čistiacej techniky
 
Bez chémie! Čístime ekologicky s značkou Kärcher
Vysokotlakové čističe s ohrevom Kärcher čistia horúcou vodou, ktorej podľahne veľká časť nečistôt. Veľkou výhodou pri čistení horúcou vodou je práve to, že nemusíme používať chémiu a tento spôsob čistenia nájde uplatnenie všade tam, kde nie je možné používať chémiu a je potrebná 100% hygiena.
 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.