Firma IB Rein je profesionálnym predajcom vysokotlakových čistiacich systémov od 500 barov až po 2000 barov. Ultra silné tlakové čističe Kärcher s silným tlakom sú vhodné do stavebníctva a širokého priemyslu. Ponúkame zákazníkom kvalitné extra silné tlakové čističe. Odporúčame riešiť výber techniky s obchodným zástupcom

Nepostačuje vám sila a výkon bežných vysokotlakových čističov? Potrebujete odstrániť zažratú špinu a je to pre vás veľký problém? Využite ultra vysokotlakové čistiace systémy Kärcher. Využívajú studenú alebo horúcu vodu a to pri tlaku 500 - 2500 barov. Aj tie najzažratejšie a najšpinavšie povlaky nie sú pre tieto čističe žiadnym problémom. Dokonca, nemusíte použiť a pridať akýkoľvek čistiaci prostriedok.
 
Studenovodné stroje Cage Kärcher s klietkovým rámom
Bezpečné nakladanie pomocou žeriavu je umožnené robustným dizajnom s rúrkovým rámom. Prístroje fungujú na princípe rudly a sú tak ľahko prepravné. Mnohé ďalšie detaily garantujú, že tieto stroje sú prvou voľbou pre profesionálne využitie. Môžete si vybrať medzi benzínovým alebo elektrickým variantom. Ultra silné tlakové čističe Kärcher v rade Cage disponujú skutočne extra silným tlakom. Tlak 500 barov dokáže v praxi odstraňovať silne zažratý cement z rôznych povrchov. Navyše, pomocou pieskovacej sústavy dokážem odstraňovať lak, farbu a hrdzu. Výhodou silných tlakových čističov je ich motor. Na výber ponúkame zákazníkom ultra silné tlakové čističe Kärcher na elektrickú energiu a stroje s vlastným pohonom. 
 
Ultra silný tlakový čistič HD 9/50 Kärcher na benzín
Čistiaca sila, ktorú dosiahnete pomocou ultra vysokotlakového čističu HD 9/50 Kärcher potrebuje aj silného chlapa, ktorý s týmto čističom dokáže pracovať. Tlak dosahuje extrémnu silu. S rotačnou tryskou dosiahnete maximálny čistiaci efekt a vynikajúce čistiace vlastnosti vysokotlakového čističu. V boji proti zašlej špine sú tieto vysokotlakové čističe ideálnym pomocníkom. Výhodou tohto 500 barového obra je jeho maximálna nezávislosť. Nepotrebuje pripojenie na zdroj elektrického prúdu. Obsahuje vlastný motor na benzín. Z tohto dôvodu s ním môžeme vykonávať extra silné čistenie v teréne, kde nie je zdroj elektrického prúdu. 



Profesionálny tlakový čistič nad 500 barov je možné použiť aj na otryskávacie služby, kde pripojením trysky nasávajúcej abrazívne médium, napríklad piesok, získame účinný a silný čistiaci stroj. V prípade použitia vysokotlakového čističu je povrch čistení za pomoci abrazívneho média a silného prúdu vody. Pre bližšie informácie o tejto metóde čistenia si pozrite pieskovacie-otryskávacie služby.

Čo môžete vyčistiť tlakovým čističom s vysokým tlakom?
Extrémne silný tlak pri ultra silných vysokotlakových čističoch je najčastejšie používaný na tvrdú a nepoddajnú špinu akou sú napríklad zvyšky cementu, asfaltu alebo betónu z kovových konštrukcií, chodníkov a ciest. Tlak 500barov je vhodný na odstraňovanie hrdze a rôznych  iných odolných nečistôt z lodí, či nákladných áut.  Čistiť a taktiež otryskávať je možné rôzne tvrdé povrchy. V rámci otryskávacích služieb sú používané na odstraňovanie grafitov z fasád, múrov alebo železných konštrukcií.
 
Veľké plus - bohatý výber príslušenstva
Pomôžeme vám s výberom najhodnejšieho príslušenstva s ktorým bude čistenie povrchov ešte efektívnejšie. Vysokotlakový čistič môžete doplniť o pieskovaciu súpravu, čím získate čistiaci stroj na spomínané otyskávanie povrchov. Jednou z ďalších možností je pripojenie až 50m dlhej tlakovej hadice, či predlžovacích nadstavcov. Zároveň je veľmi dôležité vybrať tú správnu čistiacu chémiu. S jej výberom vám taktiež radi poradíme.

Ak si netrúfate na tohto silného čistiaceho profesionála, neváhajte nás kontaktovať a radi vám pomôžeme a poradíme, ako bezpečne a efektívne využiť jeho silu. Môžete využiť našu požičovňu alebo naše čistiace služby. Všetky informácie vám poskytneme v našej kamennej predajni, mailom alebo telefonicky. Profesionálnemu čisteniu sa naša firma IB Rein venuje už od roku 1994 a radi sa podelíme o naše dlhoročné skúsenosti v tejto oblasti.
 
V našej predajni dostanete široký sortiment profesionálnej čistiacej techniky


 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.